Vacante

#luna de miere #luna de miere 2009 #honeymoon #sousse #tunisia #perfect tour #captain travel #grafos travel

Cum sa beneficiezi de reduceri si oferte speciale pentru luna de miere

Chiar daca suntem intr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, luna de miere reprezinta in continuare o vacanta binevenita imediat dupa nunta. Pachetele de tip honeymoon includ diverse oferte speciale, promotii si bonusuri pentru proaspetii insuratei. Daca vrei sa beneficiezi de o luna de miere cu bani putini si sa profiti de toate facilitatile oferite intr-o oferta honeymoon, urmeaza pasii de mai jos.

Pasi de urmat

Pasul 1. Destinatia si banii. Alege din timp tipul de destinatie si stabileste suma investita. Cu cat stabilesti mai repede ce fel de luna de miere iti doresti, cu atat ai mai multe sanse sa platesti un pret redus. Chiar daca faci acest lucru cu multe luni inainte de nunta, chiar daca in cataloagele operatorilor de turism nu au aparut inca ofertele pentru acel sezon, poti solicita oricand o vacanta personalizata.

Pasul 2. Alege o vacanta in extrasezon . Daca mergi in luna de miere in extrasezon, vei plati mai putin pentru o oferta, dar vei avea in continuare aceleasi servicii si beneficii, iar vremea poate fi inca foarte buna. De exemplu, in luna octombrie, un pachet de vacanta de 8 zile in Tunisia costa 416 euro, conform agentiei Grafos Travel . Oferta asigura transportul cu avionul, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele din Sousse si asistenta turistica. Daca mergi in noiembrie, pachetul costa 396 euro.

Cea mai buna perioada pentru vacanta in Sousse este intre lunile mai si octombrie, cand temperaturile sunt suficient de ridicate pentru a te putea bucura de soare. In octombrie, media de temperatura superioara urca pana la 26 grade C, iar in septembrie, 30 grade C.

Pasul 3. Servicii speciale pentru honeymoon. Hotelierii ofera pachete speciale pentru luna de miere, cu diverse bonusuri, gratuite: cos cu fructe in camera, sticla de sampanie, tort, buchet de flori, masaj pentru doua persoane, tururi de oras cu ghid local, vizitarea unor obiective turistice, tricouri, cina romantica, cadouri surpriza, etc.

De exemplu, daca mergi in Praga, cazarea la un hotel de 5 stele in 2009 te costa intre 85 si 139 euro pe noapte, conform agentiei Captain Travel . Oferta include micul dejun si asigura pentru cuplurile proaspat-casatorite un tur panoramic cu autocarul si o vizita la castelul din Praga.

snorkeling cupluSe poate ca, pe langa pachetul de baza, cu bonusurile aferente, sa ai parte si de alte mici surprize si atentii din partea personalului local. Prin urmare, este bine sa anunti nu doar agentia de acasa, dar si reprezentantii hotelului in care stai, la receptie, la restaurant si in celelalte parti, pentru ca toti sa stie ca esti in luna de miere. Se poate sa primesti si alte cadouri.

Alte detalii despre astfel de oferte gasesti in articolele Pregateste-te din timp pentru luna de miere si Luna de miere exotica in 2009.

Pasul 4. Lasa-i pe altii sa plateasca pentru vacanta ta. Exista carduri turistice si vouchere special concepute pentru a putea fi facute cadou. Acest tip de card este transmisibil, cu valoare adaugata si le permite utilizatorilor sa beneficieze de serviciile si produsele furnizate de compania care emite cardul. Poti folosi acest serviciu ca pe un card de debit , prin care cumperi de mai multe ori, potrivit agentiei Perfect Tour. Serviciile si produsele turistice vor fi facturate in contul celui care solicita cardul. Ai putea primi cadou un astfel de card, pe care sa-l folosesti in luna de miere.

 

Lucruri de care vei avea nevoie

  • Copie dupa certificatul de casatorie
  • Card turistic de tip cadou
  • Informatii despre zona vizitata

 

Sfaturi&Avertismente

• Foloseste-te de serviciile reprezentantilor agentiilor de turism, a caror rol este sa te lamureasca asupra posibilitatilor acelei destinatii, ca de exemplu: clima, posibilitatile de distractie pe insula aleasa, tipurile de piscine ale hotelului, serviciile oferite in pachetul honeymoon etc. Daca vei dori sa faci excursii optionale, agentii iti pot spune nu numai lista detaliata a excursiilor care se organizeaza in destinatia respectiva, dar si acele locuri care merita sa fie vizitate de cupluri: restaurante romantice, castele, parcuri, panorame spectaculoase, locuri de unde sa vezi rasaritul etc.

Unii agenti de turism chiar au vizitat hotelul in care urmeaza sa stai si iti pot povesti cu lux de amanunte conditiile complexului hotelier si iti pot da sugestii cu privire la tipul de camera ales: pat cu baldachin, baie cu vitralii, canapea de catifea de tip coltar, jacuzzi etc.

• Pentru a primi diversele bonusuri asociate pachetelor honeymoon, ti se cere de regula o copie dupa certificatul de casatorie, care sa nu fie mai vechi de o anumita perioada de timp, ceruta de operator (aproximativ doua luni).

• Pentru topul celor mai romantice hoteluri, destinatii, spa-uri, insule, meniuri sau privelisti ale lumii, consulta clasamentul de pe Travel&Leisure aici. Pe locul 1 in Top 50 al Celor Mai Tari Escapade Romantice, in februarie 2009 a fost anuntat orasul medieval Fes, din Maroc.

Ai primit in luna de miere un tratament special? Povesteste-ne experienta ta si ajuta-i si pe altii sa-si traiasca visul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea