Vacante

#oferta cazare #cazare mare #cazare ieftina #sejur ieftin #litoralul pentru toti #vacante ieftine

Cum poti sta o saptamana la mare pe bani putini

Visul oricui este sa isi faca vanta cu bani putini. Si cum e vara, evident ca gandul zboara direct la mare si la plaja insorita. Vestea buna este ca exista sejururi la preturi modice in care poti avea parte de tot confortul, asa incat sa nu simti ca ai platit putin. Progamul “Litoralul pentru toti” continua si anul acesta.

Ce e mai frumos si mai frumos decat sa stai in apa pe vreme torida? Pentru ca, atunci cand la soare sunt 45 de grade Celsius, apa marii are undeva in jur de 25 de grade. Asadar, e numai buna pentru o baie… racoritoare. Cu siguranta daca nu ai fost pana acum in concediu, visezi la un sejur relaxant in care sa faci pendulezi non-stop intre sezlong si apa. Si daca ai fost, mai mult ca sigur ca te-ai intoarce in orice clipa.

Operatorii din turism de pe litoralul romanesc al Marii Negre par sa se intreaca in oferte pentru sejururi in urmatoarea perioada. O privire de ansamblu asupra pachetelor turistice lansate pe portalul infoturism.ro arata cat se poate de clar faptul ca poti petrece 6-7 zile la mare foarte ieftin.

Cu 1.093 de lei ai ocazia sa petreci la Eforie Nord un sejur de 6 zile in regim all inclusive la un hotel de trei stele. Oferta se prelungeste si dupa aceasta data, cand pretul scade la 998 de lei de persoana. Iar daca ai un copil care nu a implinit inca varsta de 12 ani, acesta beneficiaza de cazare si masa gratuit.

In cadrul programului “Litoralul pentru toti” poti petrece 5 nopti la Mamaia platind doar 207 lei cazarea la un hotel de 3 stele din statiune. In pret nu este inclusa masa.

Pana pe 10 septembrie, o saptamana intreaga la mare costa 446 de lei, in pret fiind inclusa cazarea intr-un hotel de doua stele din Mamaia si micul dejun. Practic, cu 100 de euro stai la mare sapte zile!

Venus, Saturn, Olimp, Cap Aurora, Eforie Sud si Neptun sunt alte statiuni care au hoteluri incluse in programul “Litoralul pentru toti” prin intermediul caruia poti beneficia de sejururi ieftine la mare.

Cauti sejururi ieftine si pe alte litoraluri decat cel romanesc. Portalurile infoturism.ro si oferteturism.ro/ iti pun la dispozitie sute de pachete turistice atent selectionate astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune preturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea