Vacante

#croaziere #vacante

Cresc cererile pentru ofertele de croaziera in 2008

Croazierele ar putea intra in topul preferintelor turistilor de anul acesta. Ofertele sunt extrem de variate, iar preturile pentru toate buzunarele.

Potrivit Ziarului Financiar, s-a inregistrat o crestere de 50% pentru ofertele de croaziera ale agentiilor de turism. Prin gama larga de oferte de vacanta , croazierele au printre cele mai mari preturi. Cu toate acestea, agentiile de turism se asteapta ca in 2008 croazierele sa devina vedetele sezonului.

Comisia de Turism de pe Dunare a raportat in 2007 un numar de aproximativ 147 de mii de pasageri in croaziere , in cele 10 porturi din tara cu deschidere la Dunare. Si in alte tari precum Serbia s-a constatat un numar mare de porturi destinate croazierelor.

Cruise Lines International Association (CLIA), organizatia industriei de croaziere pentru 24 de membrii de linii de croaziere si 16.000 de membrii, agenti de turism a anuntat ca 2008 va reprezenta un record in industria croazierelor. Potrivit Dailybusiness, liniile de croaziera au avut un factor de ocupare de peste 105% in 2007.

Preturi la croazierele 2008 Croazierele au hoteluri de 3 si 4 stele, o noapte pe tren la clasa I, o excursie, vizitele la obiectivele din program si ghidul turistic. O vacanta de 10 zile in Caraibe incepe de la 860 euro de persoana. Tariful nu include biletul de avion si excursiile optionale.

O Croaziera in Bermude ajunge la 1120 euro de persoana. Pentru a vizita marile capitale europene timp de doua saptamani platesti in jur de 1400 USD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea