Vacante

# infoturism #sejur ieftin #city-break #vacante ieftine

City-break-uri sub 200 de euro! Te distrezi si ai si bani de suveniruri

O vacanta de trei zile intr-un oras turistic este escapada pe care ne-o datoram fiecare dintre noi macar o data pe an. Asta cu atat mai mult cu cat un city-break nici macar nu este o vacanta scumpa, daca stii unde sa faci rezervarea. Infoturism.ro iti pune la dispozitie sute de oferte, multe dintre ele sub 200 de euro.

Sa calatoresti in ziua de azi nu mai este un lux, este o necesitate. Ne pretrecem viata in aglomeratiile urbane, in agitatie si stres, insa din cand in cand avem nevoie de cate o evadare. E necesar sa mai schimbi peisajul pentru a te rupe de realitatea cotidiana si pentru a-ti hrani sufletul si mintea cu lucruri frumoase. Probabil ca plecand tocmai de la aceasta necesitate au si fost create city-break-urile.

Infoturism.ro iti pune la dispozitie o gama variata de oferte pentru „vacantele de weekend. Astfel, ai ocazia sa calatoresti la preturi modice in Austria, Franta, Elvetia, Germania sau in Turcia, Slovacia sau Cehia.

In plus, portatul infoturism.ro are o interfata prietenoasa, fapt ce te va ajuta sa iti alegi usor un city-break potrivit. Poti selecta perioada dorita, orasul cautat sau chiar hotelul la care ai vrea sa te cazezi. Cu un simplu click vei descoperi ofertele disponibile.

Si ca sa vezi ca un city-break nu inseamna un efort financiar foarte mare, iti vom oferi in continuare cateva exemple de mini-vacante sub 200 de euro in destinatii foarte populare:

Roma – 185 de euro

Cetatea Eterna a fascinat intotdeauna prin farmecul sau aparte. Basilicile, muzeele, celebrul For Roman sau Coloseumul, dar si Vaticanul pot fi vizitate chiar si in cateva zile. De aceea, un city-break la Roma cu trei nopti de cazare este o oferta greu de refuzat, cu atat mai mult cu cat costa numai 185 de euro pana la sfarsitul lunii mai si 190 de euro in luna iulie.

Belgrad – 195 de euro

In lunile iunie, septembrie si octombrie poti petrece un sejur city-break in Serbia, la Belgrad, cu trei nopti de cazare intr-un hotel de trei stele situat chiar in centrul orasului, aproape de principalele obiective turistice.

Madrid – 175 de euro

Frumoasa capitala a Spaniei este unul dintre locurile care trebuie vizitate cel putin o data in viata. Daca nu iti permiti prea curand o vacanta prelungita in aceasta tara, atunci cu siguranta ca un city-break la Madrid iti va prinde bine, cu atat mai mult cu cat infoturism.ro iti ofera varianta unui astfel de sejur cu trei nopti de cazare cu numai 175 de euro in luna noiembrie sau cu 195 de euro in octombrie.

Istanbul - 155 de euro

Istanbul, o metropola cosmopolita cu un farmec aparte, iti va lasa o multime de amintiri placute si cel putin cateva sute de fotografii pe care le vei revedea cu placere an dupa an. Hagia Sofia, Moscheea Albastra, Palatul Topkapi sau Orasul nou, cu mall-uri moderne si zgarie-nori cu fatade de sticla sunt obiective care merita vazute. Pe portalul infoturism.ro vei gasi un astfel de city-break la Istanbul la pretul de 155 de euro daca faci rezervarile pentru luna octombrie.

Peste 2.000 de hoteluri din 27 de tari ofera pachete turistice de tip city-break pe site-ul infoturism.ro. Tu trebuie doar sa il alegi pe cel potrivit tie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea