Vacante & Calatorii

City Break in Sibiu

Potrivit Sibianul, la Targul de Turism al Romaniei Sibiul a venit cu un nou concept pentru iesirile de la sfarsit de saptamana: city break in cetate.

Agentiile si operatorii de turism includ de obicei in ofertele City Break calatorii de weekend in marile capitale europene. Sibiul a gasit totusi in acest tip de oferta un mijloc de atragere a turistilor si o posibilitate de promovare a unor trasee turistice precum Valea Hartibaciului si Valea Oltului .

Daca va avea succes la public, oferta ar putea sa se gaseasca la agentiile de turism din Sibiu si din tara.

Sibiul, cetate turistica

Sibiul a reprezentat unul dintre cele mai importante orase din Transilvania, de-a lungul istoriei Romaniei. In ultimii ani s-a bucurat de o renastere economica si culturala semnificativa. S-a facut cunoscut la nivel mondial mai ales in 2007, cand a fost declarat “Capitala Culturala Europeana”.  

Printre cele mai cunoscute obiective turistice din zona se numara Piata Mare si Piata Mica, Muzeul Brukenthal, Biserica evanghelica.   

Istoria Sibiului inregistreaza evenimente importante , care au dus la dezvoltarea tehnologiei si avansarea stiintei. In Sibiu s-au construit primul spital si prima farmacie de pe teritoriul actual al Romaniei.

Drumul de la Bucuresti la Sibiu costa in jur de 50 RON pentru Intercity. O camera la un hotel de 3 stele din Sibiu ajunge la 65 euro pe noapte, pana la sfarsitul lunii iulie. La o pensiune de doua margarete camera costa 100 lei pe noapte. Pentru un hotel de 4 stele se plateste de la 99 euro.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare..


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

 

  •   2008-04-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Ramona Sandu

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu: Unde poti inota cu delfinii

Expertul Acasa.ro, Carmen Neacsu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii