Vacante

#oferte city break roma #city break roma #vacanta roma #oferte city break #destinatii de vacanta #city-break #vacanta

City Break in Roma! Ce poti vizita in orasul iubirii

Roma este orasul preferat de multi tineri indragostiti, dar si unele dintre cele mai ofertante destinatii turistice din Europa. Aici poti vizita o multime de locuri unice cu o o puternica incarcatura istorica, unele fiind adevarate minuni ale lumii antice. Iata care sunt obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratezi daca ajungi in Roma.

Centrul istoric

Centrul istoric trebuie musai sa se afla pe lista ta de prioritati. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, deoarece este un loc populat de turistii din intreaga lume. Aici poti admira cladiri vechi, te poti plimba pe stradute inguste, cu aer romantic si poti cumpara suveniruri si cadouri pentru cei dragi, deoarece locul este impanzit cu magazine pentru toate buzunarele.

Colosseumul

Colosseumul din Roma este cea mai cunoscuta ruina din intreaga Europa si dateaza din perioada romanilor. Acesta este cel mai mare amfiteatru in aer liber, iar in trecut gladiatorii se luptau aici pana la moarte. In prezent sunt deschise vizitatorilor si galeriile subterane, pe care intrau in arena animalele salbatice si gladiatorii. Pretul unui bilet este de 12 euro pentru un adult.

Pantheonul

Pantheonul este o alta ruina cunoscuta in intreaga lume. Cladirea veche de peste 2.000 de ani a rezistat pana in prezent aproape intacta. Cladirea cu arhitectura cu inspiratii grecesti poate fi vizitata de oricine, iar intrarea este libera.

Vatican

Odata ce ajungi in Roma nu trebuie sa ratezi vizita la Vatican. Aici poti admira cea mai mare Capela Sixtina, pictata de Michelangelo. Tot aici se afla cea mai mare biserica crestina din lume: Basilica Sf. Petru. Aici se afla si multe muzee egiptene unde poti admira mumii vechi de mii de ani.

Cripta Capucinilor

Celebra cripa, cunoscuta in inteaga lume, este decorata cu osemintele a peste 4.000 de calugari franciscani. Cripta Capucinilor este un loc misterios si infricosator in acelasi timp. In plus, trebuie sa stii ca acest obiectiv turistic poate fi vizitat fara a plati nicio taxa.

In ceea ce priveste cazarea nu trebuie sa iti afaci griji. Poti gasi oferte de nerefuzat pe oferteturism.ro, pentru un City Break de poveste.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea