Vacante

#vacanta #femei

Cine decide asupra destinatiilor de vacanta

Femeile sunt cele care detin ultimul cuvant in alegerea destinatiilor pentru petrecerea concediilor, cel mai important detaliu de care sunt interesati barbatii fiind pretul sejurului, releva un studiu efectuat de compania Babel Tour.

"Barbatii sunt mai putin pretentiosi in discutiile cu noi, avand doar cateva coordonate pe care le urmaresc, cea mai importanta fiind pretul", a declarat marketing manager-ul Babel Tour, Izabela Nicolae. Potrivit acesteia, chiar daca in prima faza barbatii sunt cei care cauta cererile de oferte, in ultima instanta deciziile sunt luate de partenerele acestora, ele fiind mult mai pretentioase si mai interesate in ceea ce priveste confortul si calitatea serviciilor.
 

Pachetele All inclusive , la mare cautare
 

Conform reprezentantilor agentiei, aproximativ 90% dintre clienti au preferat anul acesta pachete All Inclusive, atat pentru Bulgaria cat si pentru Turcia. Mai mult, pentru Turcia, optiunile clientilor romani s-au indreptat in mare parte spre oferte Ultra All Inclusive. "Clientii sunt foarte atenti la serviciile din pachetele turistice, analizand si cele mai mici detalii. Acestia prefera pachete mai scumpe, dar care le ofera siguranta unor servicii complete si de calitate", a mai precizat Nicolae.

In ceea ce priveste tipurile de pachete turistice, reprezentantii Babel Tour apreciaza ca pe locul doi, dupa cererile pentru All Inclusive pentru Albena , Nisipurile de Aur si Antalya, se afla pachetele tip "city break" pentru capitalele europene. Tinerii casatoriti prefera sejururi de 3-4 zile in marile orase din Europa, cererea cea mai mare inregistrandu-se pentru Roma, Bruxelles si Viena, dar si pentru destinatii mai indepartate, cum ar fi statiuni din Egipt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea