Vacante

#vacanta paste # oferte turistice #oferte turistice paste #paste 2013

(P) Cine a lansat ofertele de Paste in Bulgaria?

Putini stiu ca traditionala oferta de petrecere a sarbatorilor de Paste in Bulgaria isi are originile intr-o campanie de marketing, pusa la cale pentru a promova Bulgaria ca si destinatie de vara.

In urma cu 6 ani un angajat Altours a observant ca data de sarbatorire a Pastelui (23 Aprilie) se suprapunea cu perioada in care unul din hotelurile din Nisipurile de Aur avea cele mai mici tarife. Si pentru ca in 2006 era extrem de dificil sa vinzi litoralul Bulgariei clientilor din Romania, Altours a hotarat sa realizeze un pachet de Paste de nerefuzat – prin care sa atraga atentia clientilor din Romania asupra unei destinatii bune dar greu de vandut, intentia de baza fiind publicitatea realizata asupra destinatiei.

Efectele au fost absolut surprinzatoare – tarifele de aproximativ 50 EUR/persoana/3 nopti cu All Inclusive convingand peste 1200 de persoane sa faca rezervari pentru perioada de Paste la Altours. Imediat piata de turism a reactionat prompt si alte agentii de turism au realizat astfel de pachete inregistrandu-se in acest fel vanzari record dar si o mediatizare extraordinara a destinatiei.

Vamesii bulgari au contribuit si ei la reclama respectiva (in mod neintentionat desigur) prin controalele greoaie de la Vama Veche si Giurgiu - Russe, fiind total depasiti de numarul de persoane ce doreau sa petreaca sarbatorile de Paste in Bulgaria. Toate televiziunile din Romania au avut transmisiuni in direct de la punctele de frontiera, unde turistii din Romania au asteptat chiar si cate 8 ore pentru a ajunge in Bulgaria.

Hotelurile din Bulgaria si-au facut treaba admirabil si au convins pe loc pe clienti ca aceasta este o destinatie ce merita vizitata si vara. Imediat ce turistii Romani au revenit in tara rezervarile pentru perioada de vara au inceput sa curga, iar numarul clientilor ce petrec vacante in Bulgaria este in crestere si astazi.

Pentru 2013 statiunea Albena da tonul ofertelor de Paste pentru anul viitor. Si pentru ca in anul viitor Pastele va fi sarbatorit de 5 Mai, oferta din Albena este valabila in perioda 01.05 – 07.05.2013, in incercarea de a le oferi clientilor o dubla sarbatoare – 1 Mai alaturi de Paste.

Hotelurile deschise pentru aceasta perioada fac parte din topul celor mai solicitate si in acelasi timp bine vandute hoteluri din Albena pe piata din Romania.

Astfel hotelurile cu Ultra All Inclusive amplasate chiar pe plaja din Albena – Kaliakra Superior 4* si Kaliakra Standard 4* vor fi deschise, iar tariful pentru 2 nopti este de 88 EUR/persoana la Kaliakra Standard 4* si 98 EUR/persoana pentru Kaliakra Superior 4*

Cele doua hoteluri din zona central a statiunii – Laguna Beach 4* si Laguna Garden 4* ofera clientilor acelasi tarif pentru un pachet de doua nopti si anume 70 EUR/persoana/All Inclusive

Din zona de parc merita mentionat hotelul Ralitsa 3* unde clientii pot petrece doua nopti de vis doar la tariful de 66 EUR/persoana.

Si pentru ca totul sa devina si mai interesant – Altours ofera tuturor clientilor ce efectuaza si achita rezervarile pana la finalul lunii Februarie o reducere de 10% la toate tarifele de mai sus.

Chiar daca tarifele sunt sensibil mai mari decat in 2006 – litoralul Bulgariei ramane si acum o destinatie  constanta pentru perioada de Paste, iar pentru Altours are inca o semnificatie deosebita. 

Despre vacanteinbulgaria

S.C. ALTOURS S.R.L. – a fost infiintata in anul 2002 - iar acum - dupa 10 ani de activitate este o agentie de turism respectata atat de catre clienti cat si de catre partenerii sai. Serviciile oferite in cadrul agentiei de turism sunt complete si cuprind, bilete de avion, servicii de cazare pentru clientii business, pachete de servicii turistice interne (litoral, munte, balneoturism, agroturism, pachete culturale), pachete de servicii externe (Bulgaria, Turcia, Grecia, Croatia, etc).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea