Vacante

Charter Portugalia pentru vara 2008

Plajele portugheze ocupa un loc de top in preferintele turistilor de pretutindeni. Plajele se deschid catre Oceanul Atlantic cu sute de kilometri de coasta si nisip fin.

La Targul de Turism Bucuresti desfasurat intre 9 si 11 mai in Parcul Izvor din capitala, vizitatorii au avut ocazia sa gaseasca oferte de vacanta tip charter in Portugalia. Pachetele includ transport cu avionul (cursa charter), 7 nopti de cazare cu tipul de masa respectiv, transfer aeroport si asistenta turistica.

Charter Portugalia

In Algarve se gasesc plaje frumoase si linistite, potrivite pentru cei care doresc sa se bronzeze si sa se relaxeze. Pentru surfing si parasailing o destinatie potrivita este Praia do Tonel. Pentru scufundari poti merge in Praia da Luz.

Turistii care vin cu familia gasesc in Meia Praia un loc de poveste pentru copii, in care acestia pot sa adune scoici, sa construiasca castele de nisip si sa participe la actrivitatile organizate pentru ei.

Albufeira hotelOferte incep de la 399 euro de persoana, in iulie, pentru un hotel de 3 stele si pot ajunge la 725 euro de persoana, in august. La acest pret se adauga 75 lei de persoana/ sejur . Oferta include micul dejun.

Pentru 4 stele, preturile incep de la 651 euro de persoana + 75 lei persoana/sejur, cazare cu mic dejun, in Vilamoura . Pentru Albufeira gasesti pachete diversificate, doar cazare, cazare cu demipensiune, sau cazare cu mic dejun.

La un hotel de 4 stele cu 2 mese pe zi o saptamana costa intre 707 si 889 euro de persoana, in iunie – august. In luna octombrie sejurul are un pret de 760 euro de persoana + 75 lei de persoana.

Alte statiuni in Portugalia cu oferte charter sunt in Armacao de Pera, Alvor, Quinta do Lago, Praya da Rocha. In Alvor, un sejur all inclusive la 3 stele ajunge intre 772 si 956 euro de persoana, in iunie – august. Camerele au aer conditionat. (Paralela 45)

Albumul foto de la bucuresti il gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea