Vacante

#piscine #destinatii de vacanta #piscine impresionante

Cele mai impresionante piscine din lume

Este adevarat ca nimic nu se compara cu marea, insa daca iti doresti cu adevarat lux, comoditate si conditii exclusiviste, piscina ramane intotdeauna pe primul loc. Iata cateva dintre cele mai impresionante piscine din lume.


1. Hotelul Crown Towers - Insula Taipa


Daca vrei sa vezi un rasarit superb de la o piscina de lux, in conditii excelente, cea din Hotelul Crown Towers repezinta cea mai buna varianta. Piscina se afla in interiorul hotelului si are o privelista minunata, cu adevarat impresionanta.


2. Burj Al Arab - Dubai


Desi preturile la cazare la Burj Al Arab sunt exagerate pentru un om obisnuit, piscina hotelului merita toti banii, nu doar pentru in felul in care este construita si cum arata, ci pentru facilitatile pe care ti le ofera intreaga incapere.


3. Golden Nugget - Las Vegas


Desi la prima vedere piscina nu este foarte impresionanta, daca vei ajunge acolo iti vei da seama ca vei avea parte de o experienta cu totul si cu totul inedita. Mai exact, este vorba despre un acvariu tubular din mijlocul piscinii, in care inoata cativa rechini.


4. Resortul Blue Lagoon - Islanda


Desi nu este cu adevarat o piscina, aceasta locatie face parte din hotelul Blue Lagoon si iti ofera nenumarate facilitat atunci cand ajungi acolo. Desi peste tot prin jur este zapada, apa este totusi foarte calda si est eimposibil sa iti fie frig sau sa racesti.


5. Hotelul Begawan Giri - Bali


Aceasta vila cu piscina nu este foarte mare, insa impresioneaza foarte mult prin aspectul sau, prin originalitate si prin privelistea si relaxarea oferite. Aceasta piscina este ideala pentru un cuplu sau pentru o familie mica.


6. Hotelul Mandarin Oriental - New York


Daca vrei iti doresti sa ajungi la o piscina de lux, de dimensiunea unui bazin olimpic, poti merge la hotelul Mandarin Oriental din New York. Aceasta se afla la ultimul nivel al hotelului, de unde poti vedea intregul oras, in splendoarea sa.


7. San Alfonso del Mar - Chile


Piscina de la San Alfonso del Mar este un mini ocean pe malul oceanului. Piscina este suficient de mare incat sa satisfaca turistii aflati in 8 corpuri separate ale hotelului si sa le permita acestora sa se bucure de sporturi acvatice chiar in zona din fata hotelului.

Piscina are zone speciale pentru copii, unde apa nu are mai mult de 1 metru adancime si zone adanci pentru adultii care isi doresc sa se aventureze.


8. Hotelul Six Senses Hideaway - Oman


Cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata de vacanta si sa te bucuri doar tu de aceasta priveliste. Acesta este doar una dintre cabanele hotelului si este dotata cu o zona de relaxare incredibila, cu o piscina minunata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea