Vacante

#1 Decembrie la munte #oferte 1 Decembrie #1 decembrie

Cele mai ieftine 3 oferte de 1 Decembrie. Ziua Nationala - la munte, cu mancare la ceaun, foc de tabara si vin fiert

Daca anul acesta ti-ai propus sa petreci cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei, profita de reducerile de 1 Decembrie, iar tot ce va trebui sa faci este sa te bucuri de peisajele si atmosfera de sarbatoare!

In Busteni, de exemplu, pachetul “Vacanta 1 Decembrie” are reducere de 25%. Oferta include 4 nopti/5 zile cazare in camera dubla standard, cu mic dejun continental inclus!

“Petrecem vineri, 1 Decembrie, pe inserate la restaurantul vilei, la gura semineului cu mititei rotofei, carnaciori deliciosi, iar ciolanul cu varza sau fasole va fi cu siguranta vedeta serii..Stropim totul cu vin si tuica fiarta!”, anunta proprietarii vilei Ermitage.
 

Foc de tabara, mancare la ceaun, tuica si vin fiert, platouri traditionale, dansuri traditionale si muzica live gasesti si in oferta de 1 Decembrie a Hotelului Belvedere din Predeal cu o reducere tot de 25% la cazare!

Daca preferi Azuga anul acesta, pentru o noapte de cazare la Complexul Azuga Ski & Bike  vei scoate din buzunar intre 140 si 150 de lei/noapte. Oferta o gasesti aici.

Iata si o oferta din Predeal de 1 Decembrie pentru 3 nopti cazare cu mic dejun inclus, petrecere pe terasa cu berbecut la protap, bulz muntenesc si atmosfera intretinuta de DJ, la hotel de 3 stele.

La multi ani, Romania!

Sursa foto: Hotel Belvedere Predeal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea