Vacante

#Insula Chebeague #Wyoming #Jackson Hole #Taos #peisaje toamna #portland # vacanta toamna #oregon #maine #new mexico #statele unite ale americii #toamna #sua

Cele mai frumoase locuri din SUA pe care sa le vizitezi toamna

Adori culorile toamnei si peisajele mirifice din acest anotimp? Iata patru locuri uimitoare din Statele Unite ale Americii pe care sa le vizitezi in acest sezon. Asadar, daca urmeaza sa vizitezi America, sau te aflii deja acolo, trebuie sa profiti de ocazie pentru a admira unele dintre cele mai frumoase privelisti din lume.

Taos, New Mexico

Sursa foto: purewow.com

Intinderi uriase de copaci colorati in toate culorile toamnei te vor intampina in Taos, un oras din statul New Mexico. Peisajele te vor uimi cu fiecare pas pe care-l faci. Pe o portiune de 85 de mile, drumurile mirifice trec pe langa Questa, Red River Valley, Eagle Nest si Angel Fire, locuri superbe pe care nu trebuie sa le ratezi sub niciun chip. In plus, in luna Octombrie in Taos are loc un eveniment unic, denumit October Taos Mountain Balloon Rally, cand sute de baloane cu aer, frumos colorate se inalta spre cer.

Sursa foto principala: purewow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea