Vacante

#destinatii de vacanta #vacanta #vacanta republica dominicana #republica dominicana

Cele mai frumoase destinatii de vacanta din Republica Dominicana

Unul dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru petrecerea vacantei este Republica Dominicana. Aceasta tara insulara din nordul Marii Caraibilor este de o frumusete impresionanta, o alegere minunata pentru concediu. Este apreciata pentru plajele cu nisip alb si lagune minunate, cu resorturi de lux si centre spa, wellness, de recuperare si balneoclimaterice. Aici se gaseste:
  • orasul Santo Domingo care este cel mai vechi oras din America sau din Lumea Noua (unde s-a construit prima universitate, prima catedrala si primul spital din America); acum orasul este capitala Republicii Dominicane
  • cel mai mare lac cu apa sarata numit Lacul Enriquillo sau Xaragua, unde fauna este impresionanta, sunt pasari flamingo si iguane
  • cel mai inalt munte din Caraibe care are numele de Pico Duarte (acest varf are 3175 m).

Punta Cana este o statiune de basm, cu o plaja magnifica cu nisip fin si alb, cu hoteluri de lux de unde nu iti vine sa mai pleci. Se spune despre Punta Cana ca ar avea cea mai frumoasa plaja din toata Republica Dominicana. Nisipul este perfect, alb cu reflexii galbui si roz, pe care adori sa te plimbi cu talpile goale intreaga zi. Oceanul este de un albastru-turcoaz iar palmierii de pe plaja sunt de un verde intens. Aici te poti bucura de soare, de plaja, de excursii si poti savura diverse preparate culinare traditionale din peste, carne de crab, fructe de mare, si sucuri proaspete din ananas si alte fructe delicioase. Soarele este puternic, dar curios este faptul ca nu te arde, doar te bronzeaza frumos, astfel incat pielea are o nuanta de bronz-auriu, iar briza calda si vantul iti ofera o stare de bine, confortabila.

Complexul de vis Occidental Caribe reprezinta o locatie minunata pentru tine daca iti plac sporturile acvatice, excursiile cu scufundari, parcurile de distractii si alte activitati deosebite in natura. Complexul se gaseste pe plaja Bavaro si ofera servicii all inclusive. Divertismentul si mancarea gustoasa sunt asigurate, poti avea parte chiar si de mese romantice la lumina lumanarilor. Te poti distra de dimineata pana noaptea tarziu, poti participa la spectacole deosebite, de dans pe muzica de salsa si merengue.

Paradis Palma Real trebuie vizitat neaparat, pentru ca aici este o locatie de lux. Poti avea parte de o atmosfera de neuitat, de plimbari romantice pe plaja cu nisip fin, in gradini exotice cu fantani grandioase, cu vegetatie tropicala uimitoare, cu clima placuta, calda, de vara tot timpul anului, cu servicii exclusiviste in acest complex all inclusive.

Oriental Garden Spa este un resort de lux care te va transpune intr-o atmosfera de liniste, frumusete si relaxare. Acest paradis cu tratamente asiatice, cu terapii de wellness iti poate oferi momente magice, iti poate vindeca corpul si linisti sufletul. Se afla chiar pe minunata plaja Bavaro – una dintre cele mai interesante plaje din lume.

Playa Dorada este o destinatie de vis, de neuitat pentru orice turist. Nisipul este foarte curat si fin, de un alb-auriu, iar apa perfecta pentru a inota.

Din categoria celor mai bune plaje din Caraibe fac parte si acelea din Boca Chica unde nisipul este foarte delicat, aproape alb si poti vedea mari recife de corali. Adancimea apei este destul de mica iar farmecul consta in faptul ca rar vezi cate un val. Pe aceasta plaja exista vile de inchiriat si hoteluri elegante, baruri, cafenele, restaurante, tarabe cu suveniruri.

Natura este minunata in Republica Dominicana, clima este placuta, decorul muntos este de o frumusete rara, iar impresiile de calatorie vor fi de neuitat. Daca vrei sa ai o vacanta relaxanta si odihnitoare alege una din cele mai bune oferte Republica Dominicana, fa o excursie in aceasta tara insulara, care cu siguranta te va impresiona!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea