Vacante

#zboruri #curse de zbor #curse noi de zbor #wizz air #carpatair #blue air #companii aeriene #companii aeriane low cost #rute noi #bilet de avion

Ce zboruri noi apar in primavara si vara 2010

Turistii care doresc sa calatoreasca in Germania, romanii stabiliti in Irlanda si cei care vor sa viziteze Italia vor dispune de noi zboruri, incepand cu primavara-vara 2010.

Zboruri noi in Germania, Polonia si Finlanda

Cei care doresc sa calatoreasca in Polonia, Germania si Finlanda, au, din acest an, rute noi. Potrivit Wizz Air, vor exista doua rute din Polonia (Katowice) spre Germania (Weeze) si din Varsovia spre Turku (Finlanda). Zborurile Katowice- Weeze vor fi disponibile incepand cu 13 iunie, avand o frecventa initiala de 4 ori pe saptamana. Preturile pornesc de la 17,49 euro pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.

Pe ruta Varsovia-Turku vor fi lansate zboruri din 10 aprilie, cu o frecventa initiala de 2 ori pe saptamana, la acelasi pret.

Promotia zilei

Daca trebuie sa calatoresti pana la sfaristul lunii martie, ai posibilitatea de a gasi bilete de avion la preturi speciale . Pana pe 20 martie 2010 poti sa pleci din Romania (Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, sibiu , Suceava), din Moldova (Chisinau) sau din Ucraina (Cernauti, Lviv,Odessa) cu bilete incluse in oferta „Promotia zilei”, conform Carpatair.

Pentru a gasi oferta care potrivita, trebuie sa urmaresti oferta propusa zilnic pe site-ul oficial al companiei.
In cazul in care pleci in vacanta la unul dintre carnavalurile care au loc in Europa in acest an, poti achizitiona bilete de avion la preturi accesibile, anunta aceeasi companie. Pana pe 20 februarie se vand bilete pentru Venetia, Munchen, Viareggio prin Florenta, Koln prin Dusseldorf etc.

Zboruri din Bucuresti spre Dublin si Florenta

Din primavara, vor exista doua curse noi din Bucuresti, una spre Dublin si alta spre Florenta, conform companiei aeriene Blue Air. Perioada de zbor este 28 martie-30 octombrie 2010.

Spre Dublin, zborurile vor fi operate in zilele de luni si de vineri, in perioada 28 martie-30 octombrie 2010 si miercurea, in perioada 1 iunie-30 octombrie 2010. Un bilet are pretul de la 39.99 euro/segment, cu toate taxele incluse.

Spre Florenta, zborurile vor fi operate zilnic, de luni pana vineri. Pretul unui bilet incepe de la 39.99 euro pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea