Vacante

#vara 2018 #vacanta vara 2018 #destinatii de vacanta #vacanta de vara

Ce poti sa faci daca vrei sa ai parte de cea mai buna vara de pana acum

Primavara si-a facut deja simtita prezenta si, pana acum, nu ai facut nimic concret ca sa-ti indeplinesti cel mai important obiectiv pe care l-ai stabilit pentru anul curent: sa ai parte de cea mai buna vara din viata ta. Cu cat amani mai mult lucrurile, cu atat ai sanse mai mici sa duci la bun sfarsit rezolutia in cauza. Asadar, apuca-te cat mai repede „sa lucrezi” la obiectivul tau major. Daca nu stii cu ce sa incepi, te ajutam noi cu niste sugestii.

Incepe cu vacanta

Cea mai buna vara din viata ta ar trebui sa includa o vacanta memorabila. Trece-ti pe o lista cateva criterii pe care ar fi bine sa le indeplineasca, in opinia ta, o vacanta memorabila. Daca, pentru tine, o vacanta memorabila inseamna sa experimentezi o destinatie in care nu ai mai fost pana acum si, totodata, sa ai parte de o saptamana de odihna totala, o varianta ar fi sa mergi intr-un sejur all-inclusive in Antalya, Turcia. Viziteaza site-urile catorva agentii turistice serioase si, cu siguranta, o sa descoperi mai multe oferte la hoteluri in Antalya, care sa corespunda cu asteptarile tale.

Stabileste-ti o lista de activitati

Dupa ce iti rezervi vacanta de o saptamana in Antalya, ar fi bine sa te preocupi si de celelalte activitati pe care o sa le faci pe tot cuprinsul verii. O astfel de activitate ar putea fi sa mergi la un curs de dezvoltare personala. Daca iti doresti de mult timp sa inveti o limba straina, sa comunici mai bine sau sa  descoperi ce te pasioneaza, cu adevarat, ar merita sa te profiti de lunile de vara ca sa lucrezi la tine. Fa-ti o lista scurta cu trei sau cinci activitati pe care ti-ar placea sa le faci pentru dezvoltarea ta personala, iar apoi prioritizeaza-le. Ai putea sa le ierarhizezi in functie de timpul si de resursele financiare necesare pe care ai fi nevoit sa le investesti ca sa le poti pune in practica. In cazul in care consideri ca invatarea unei limbi straine, cum ar fi franceza, este prioritara, incepe sa te documentezi online, pana gasesti cateva optiuni. In paralel, ai putea sa vorbesti cu prieteni pasionati de limbi straine si sa le ceri sa-ti recomande niste furnizori de cursuri de franceza. In final, nu-ti ramane decat sa alegi 2-3 furnizori de cursuri de limbi straine, dintre optiunile identificate de tine si recomandarile prietenilor si sa-i contactezi.  

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea