Vacante

#prestige tours #malta travel #j’info tours #paralela 45 #christian tour #operatori de turism #oferte de vacanta #reduceri targul de turism bucuresti #bucharest tourism fair #bt fair 2009 #targul de turism bucuresti 2009 #targul de turism bucuresti

Ce oferte gasesti la Targul de Turism Bucuresti

Targul de Turism Bucuresti, editia a III-a, s-a deschis astazi in Parcul Izvor. Vizitatorii targului vor gasi aici in urmatoarele trei zile oferte pentru vacanta cu destinatii noi, reduceri in early booking, discount-uri pentru pachetele vandute in perioada targului si alte noutati.

Romanii vor vacante cu familia in Turcia, Grecia si Bulgaria

Cu toate ca anul acesta sunt mai putini expozanti prezenti la targ (42 de companii), operatorii de turism sunt de parere ca nu exista mari diferente fata de anul trecut, in privinta cererilor de vacanta. Pentru ca turistii romani isi petrec vacanta in familie, printre cele mai cautate pachete sunt cele de tip all inclusive si ultra all inclusive in statiunile din Turcia, Grecia sau Bulgaria, un interes deosebit fiind pentru Antalya.

“Majoritatea turistilor merg cu familia si copiii”, ne-a spus un reprezentant al agentiei Paralela 45. Pentru plecarile de la sfarsitul acestei luni, un sejur de o saptamana in Antalya costa 185 euro de persoana, conform agentiei Paralela 45. Pachetul asigura transportul cu avionul (cursa charter), 7 nopti de cazare all inclusive intr-un hotel de 3 stele din Kemer, transferul de la aeroport si asistenta turistica. Pentru categoria de 4 stele, pretul ajunge la 385 euro.

Si reprezentantii agentiei Christian Tour afirma ca exista in continuare cerere pentru destinatiile obisnuite ale verii de pe litoralul turcesc: Bodrum, Marmaris sau Antalya. Un sejur de o saptamana in Kusadasi ajunge intre 439 si 523 euro de persoana, in perioada iunie-iulie si inceputul lui august, potrivit agentiei Christian Tour. Pachetul asigura transportul cu avionul, 7 nopti de cazare cu demipensiune si transferul de la aeroport. Copiii cu varste mai mici de 2 ani beneficiaza de gratuitate, iar pentru primul copil intre 2-6 ani se plateste un pret de 150 euro.

Operatorii agentiei Paralela 45 afirma ca nu au observat schimbari mari fata de cererile de anul trecut, interesul pentru vacantele in destinatiile obisnuite ramanand asemanator. Acesta este si motivul pentru care agentia a prelungit oferta de early booking pentru Bulgaria pana la sfarsitul lunii mai. In cadrul unei astfel de oferte, turistii pot achizitiona din timp pachete de vacanta in Sunny Beach, Nessebar si Nisipurile de Aur, beneficiind de reduceri intre 10 si 20%.

Operatorii acorda reduceri la vacante, valabile in perioada targului

• Reduceri de 5-7%. La Targul de Turism Bucuresti gasesti oferte de vacanta care includ reduceri, daca sunt achizitionate in perioada acestui targ. Pentru ofertele de sejururi, discount-urile facute sunt de 7%, iar pentru circuite, 5% din pretul pachetului, conform agentiei Paralela 45.

BT Fair 2009Reduceri de 10%. Tot la targ gasesti chartere pentru Barcelona, Costa Brava, Mallorca, Tenerife, Creta, Rhodos, Santorini si Antalya, precum si oferte in Europa, Africa, Asia, Oceania Si America, conform agentiei J’Info Tours. Pentru pachetele vandute in perioada targului, se acorda o reducere de 10%. Daca alegi charterul spre Creta, un sejur la mijlocul lunii iulie te costa 617 euro. Cazarea se face la un hotel de 4 stele in statiunea Gouves, cu demipensiune, potrivit aceleiasi agentii.

O alta oferta a verii 2009, promovata de operatori, este Cipru. “Avem cereri pentru Cipru, in special acum, cand s-a trecut de la lira cipriota la euro, iar preturile sunt mai avantajoase”, ne-a spus Silvia Neamtu, Senior Project Manager la Prestige Tours . O vacanta in Cipru , la un hotel de 3 stele din Paphos, incepe de la 499 euro, in aceasta vara, potrivit aceleiasi agentii. Pentru pachetele de vacanta vandute la targ, agentia ofera o reducere de 10%, indiferent de destinatia aleasa.

Reduceri de 15%. Daca iti doresti sa-ti petreci concediul in Malta, poti alege un operator specializat pe aceasta destinatie. "Acordam reduceri de pana la 15% pentru pachetele achizitionate in cadrul targului", ne-a spus Florenta Brancoveanu, reprezentant al agentiei Malta Travel.

Un sejur in Mellieha, zona cu cea mai mare plaja de nisip de pe insula, te costa in august 470 euro, conform agentiei Malta Travel. In aceasta suma sunt incluse transportul charter si 6 nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de 4 stele. Daca vei achizitiona un pachet de vacanta pentru Malta in perioada targului, vei beneficia de o reducere de pana la 15%.

In plus, daca optezi pentru formula de pachet "luxury inclusive", beneficiezi gratuit de o sedinta de masaj de 30 de minute, primesti acces liber la jacuzzi, sauna si baia cu aburi, precum si reduceri speciale pentru sporturile de apa si scufundari. Daca alegi Golden Bay ca destinatie de vacanta, pentru plecarile din Bucuresti din lunile iunie si iulie, copiii cu varste intre 2 si 12 ani, insotiti de doi adulti, beneficiaza de gratuitate, conform aceleiasi agentii.

Ofertele honeymoon acorda reduceri de 200 euro pentru cuplu

Pe langa bonusurile si serviciile speciale obisnuite, incluse de obicei in pachetele de luna de miere (cos cu fructe, buchet de flori, fructe etc), in acest an cuplurile proaspat-casatorite vor primi cate un discount intre 100 - 200 euro din partea hotelurilor.

Targul de Turism Bucuresti, editia IIIAstfel, pentru o vacanta de o saptamana in Belek platesti la inceputul lui iunie 557 euro, iar la jumatatea lui august, 652 euro intr-un hotel de 4 stele, conform agentiei Paralela 45. Pentru cuplurile aflate in luna de miere se acorda o reducere de 100 euro/cuplu.

Pentru luna de miere, agentia Prestige Tours recomanda Cipru si Tenerife unde mireasa poate primi discount-uri de pana la 50% din pretul pachetului. Unele hoteluri din Tenerife propun reduceri pentru cei doi miri sub forma de bani, 100 euro pentru el si 100 de euro pentru ea. Acesti bani sunt scazuti din pretul sejurului pentru cuplul in cauza.

O vacanta romantica de lux, in Costa Adeje, costa 919 euro, conform agentiei Prestige Tours si include biletul de avion, transferul de la aeroport, 7 nopti de cazare cu mic dejun intr-un hotel de 5 stele si asistenta turistica.

Alte reduceri de vacanta

• Reduceri de 8%. Unii operatori de turism incurajeaza turistii romani sa cumpere vacante din timp, oferind in schimb diverse discount-uri. De exemplu, daca achiti jumatate din suma, printr-un avans, primesti un discount intre 7-8%, ne-a spus un reprezentant al agentiei J’Info Tours. Pentru primul copil cu varsta mai mica de 11 ani se acorda gratuitate, iar pentru al doilea copil se ofera un tarif special.

Targul de Turism Bucuresti, editia 2009• Grecia, platesti pentru o persoana, merg doua. Daca nu ai vazut inca Grecia si iti doresti sa mergi cu cineva, ai acum ocazia sa platesti un singur bilet pentru un charter cu autocarul. Pentru Olimpic Beach, Thassos, Corfu sau Halkidiki, gasesti o oferta promotionala “Platesti 1 loc merg 2", iar preturile incep de la 99, 119, 139 si respectiv, 144 euro de persoana, conform agentiei Christian Tour.

• Reduceri de 20%. Daca vrei sa-ti faci vacanta intr-una dintre cele mai cautate destinatii ale sezonului estival si preferi transportul cu avionul, gasesti oferte charter pentru Alanya, Bodrum, Zakynthos, Side, Santorini, Kemer, Marmaris, Cipru, Lara, Belek si Kusadasi, cu reduceri de pana la 20%, potrivit aceleiasi agentii.

• Reduceri in early booking. Pana la finalul acestei luni, operatorii de turism mai propun inca oferte in early booking, cu diverse reduceri. Daca te decizi unde vrei sa pleci pana la inceputul lui iunie si achiti costul, beneficiezi de aceste discount-uri.

De exemplu, pentru Lara, o vacanta ultra all inclusive te costa 706 euro la inceputul lui iulie, conform agentiei Paralela 45. Hotelul de 4 stele pune la dispozitia turistilor o gama larga de servicii si facilitati, potrivite pentru adulti si copii. Transportul cu avionul este asigurat, precum si transferul si asistenta turistica. Daca te inscrii si platesti o astfel de vacanta pana pe 15 mai, primesti o reducere de 10%.

In Corfu pachetele de vacanta incep de la 159 euro de persoana, conform agentiei Christian Tour, pret in care sunt incluse transportul cu autocarul, 7 nopti de cazare, insotitorul de grup si asistenta turistica. Daca vei achizitiona o astfel de vacanta pana pe 20 mai, vei primi o reducere de 10%.

Targul de Turism Bucuresti este deschis de vineri pana duminica, intre orele 10:00 – 18:00. Alte detalii gasesti in articolele :

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea