Vacante

#ca’n pastilla #mallorca #spania #zakynthos #grecia #insula #turcia #antalya #early booking

Ce oferte charter alegem pentru vara 2009

Unele dintre cele mai accesibile tipuri de vacante, pentru perioada estivala, sunt ofertele charter. Printre destinatiile promovate de operatorii turistici se numara: Egipt, Spania, Grecia, Italia, Tunisia, Turcia, Cipru sau Tenerife. Cumparate in early booking, vacantele charter pentru vara 2009 aduc reduceri de pana la 25 – 30%.

Iti prezentam in continuare cateva optiuni pentru vacanta de vara 2009, cu locatii, preturi, atractii si reduceri.

Doua destinatii charter de top: Turcia si Grecia

Statiunile de pe litoralul grecesc si turcesc sunt ideale pentru turistii care merg cu familia si care solicita servicii calitative fara a-si afecta grav bugetul. “Cele mai populare destinatii pentru charter sunt Turcia si Grecia”, a afirmat Raimondas Useckas, Chief Executive Officer Flynova intr-o conferinta de presa, facand referire la preferintele clientilor companiei.

Potrivit estimarilor Flynova in ceea ce priveste capacitatea vacantelor charter pentru 2009, aceasta este de 200.000 de locuri oferite turistilor romani. Daca in 2008 compania a propus 2 chartere pentru Turcia, anul acesta numarul lor va fi dublat. Preturile vacantelor raman insa neschimbate. “Usoara crestere a preturilor de la hoteluri, in 2009, va fi compensata de pretul scazut la combustibil si de discount-urile facute de catre hoteluri pentru rezervarile facute din timp”, a mai precizat Raimondas Useckas. Pentru ofertele early booking, rezervarile facute in februarie implica o reducere de pana la 20%, iar cele facute in martie, pana la 15%.

Turcia. O saptamana in Etenna, Antalya, incepe de la 299 euro de persoana, iar pachetul include biletul de avion, cazarea cu mic dejun, transferul de la aeroport si asistenta turistica. In pret sunt incluse taxele de pasager.

Antalya reprezinta unul dintre cele mai mari centre turistice de pe Coasta Mediteraneana si totodata un important oras al Turciei. Acesta este cunoscut pentru bogatiile naturale , fiind o locatie care dispune atat de litoral, cat si de statiuni montane unde se poate schia in sezonul rece. Siturile arheologice din apropierea orasului si gastronomia locala sunt alte atribute ale Antalyei, care o fac atractiva indiferent de anotimp.

• Grecia. In ceea ce priveste Grecia, aceasta tara detine unele dintre cele mai numeroase destinatii pentru ofertele charter. Iata cateva optiuni pentru vara 2009: Creta, Santorini, Zakynthos , Corfu, Rhodos, Skiathos .

Aflata intre Mediterana si Europa Continetala, Zakynthos este cea de-a treia insula ca marime dintre Insulele Ionice. In timp ce partea sa vestica este dominata de munti si regiuni stancoase, in sud-est relieful este caracterizat de campii si plaje nisipoase.

O saptamana in Zakynthos costa 439 euro, conform agentiei Active Travel . Oferta este valabila pentru un hotel de 3 stele, cazare in camera dubla cu demipensiune, iar biletul de avion si transferul de la aeroport sunt incluse in pret. In early booking se acorda reduceri de 10%, 7% sau 5%, in functie de data la care se fac inscrierile din timp. Pentru copiii cu varste mai mici de 2 ani se acorda gratuitate.

Ca’n Pastilla, charter Mallorca

O alta destinatie a ofertelor charter, prezenta in fiecare an, este Spania. Pentru o vacanta intr-o zona cocheta, destul de linistita ziua si atractiva pentru nightlife, alege una dintre statiunile din Mallorca. Una dintre ele este Bay of Palma.

Pentru o saptamana la un hotel de 4 stele, preturile incep de la 547 euro la jumatatea lunii iunie si 744 euro, in aceeasi perioada din august. Conform agentiei Eddie’s Travel, oferta este valabila pentru cazare cu demipensiune, intr-un hotel de 4 stele.

Pe langa acestea, in pret sunt incluse transportul cu avionul (cursa charter), transferul de la aeroport si asistenta turistica. In early booking se acorda o reducere de 7%, pentru inscrierile si plata integrala pana la 15 martie 2009.

Statiune de mici proportii situata in partea de est a zonei Bay of  Palma, Ca’n Pastilla este o destinatie potrivita pentru vacantele in familie. Promenada este impanzita de baruri si restaurante, iar viata de noapte asigura muzica live in cluburi, in special concerte de muzica soul. La fel ca celelalte statiuni din Mallorca, Ca’n Pastilla este vizitata de un numar mare de persoane varstnice in extrasezon. Apropierea de aeroportul din Palma reprezinta un atuu al zonei.

Participa la concursul de turism si castiga genti de calatorie Lamonza pentru vacanta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea