Vacante

#oferte #last minute #vacante #agentii de turism #iunie

Cauta oferte last minute pentru o vacanta mai ieftina in iunie

Cauta in aceasta perioada, pentru a plati mai putin. Din iunie, preturile la vacante cresc, deoarece se intra in sezonul de vara. O posibilitate de a mai gasi acum un pachet de vacanta la un pret mai mic este sa urmaresti ofertele last minute ale agentiilor de turism si sa te pregatesti de plecare.

Perioada martie – mai a adus oferte cu preturi mici, de extrasezon si oferte pentru diverse perioade din an. In mod normal, ofertele de early booking se finalizau in ultimele zile din martie. Anul acesta, perioada de early booking s-a extins pana in aprilie, apoi in mai, iar la unele agentii, chiar mai poti gasi oferte in early booking pana la sfarsitul lui iunie. De exemplu, rezervarile pana la 30 iunie 2010 pentru oferte pe litoralul bulgaresc aduc o reducere de 10%, potrivit CMB Travel.

In general, insa, incepand insa cu luna iunie, vacantele costa mai mult si, in unele destinatii, acestea nu se vor mai ieftini nici macar in toamna. Un exemplu este Creta, unde multe oferte charter sunt valabile pana la sfarsitul lunii septembrie, cu preturi de vara, adica la tarife ridicate. O oferta last minute , insa, iti ofera posibilitatea sa platesti mai putin pentru un sejur in sezonul estival. In functie de destinatie si de agentie, diferentele de pret pot fi de cativa zeci de euro sau, in cele mai bune cazuri, de cateva sute.

Astfel, la un hotel de 5 stele din Antalya, pretul unui sejur de o saptamana costa 370 euro in loc de 395 pentru o camera dubla sau de 494 euro in loc de 510 pentru single, conform agentiei Paralela 45.


Cum sa alegi o


Operatorii de turism afiseaza online oferte de tip last minute. Te poti abona la newsletter pentru a fi tinut la curent. Trebuie insa sa stii ca uneori informatia afisata nu mai este valabila, deoarece astfel de oferte pot fi vandute intr-un timp foarte scurt. De aceea, cea mai buna solutie este sa intrebi direct un agent, cerandu-i sa-ti spuna ce locuri mai are disponibile pentru perioada si destinatia dorite de tine.

Un alt lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca ofertele last minute inseamna pachete de vacanta unde locurile nu au fost ocupate in totalitate, astfel incat gama nu este neaparat foarte variata. Interesul agentului de turism este sa vanda aceste locuri ramase libere, intr-un timp cat mai scurt. Fa insa in asa fel incat sa ai timp sa verifici hotelul la care vei sta si sa primesti toate amanuntele legate de pachetul cumparat.


Alte variante pentru un pret mai mic: oferte speciale


O alta posibilitate sa platesti mai putin este sa cauti ofertele speciale ale agentiilor. De exemplu, pentru Thassos, Halkidiki, Paralia Katerini si Olympic Beach gasesti o oferta “Platesti un loc si merg 2”, conform agentiei Christian Tour .

Iata cateva agentii unde vei gasi oferte last minute si oferte speciale: , Perfect Tour,  J’ Info Tours, Christian Tour , Premier Tour, Komsi Travel, Jeka Turism.

Sursa foto : fr.xl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea