Vacante

#city-break #Targuri craciun #city break paris #city break viena #city break nurnberg #city break roma

Cat te costa un city break la cele mai faimoase targuri de Craciun din Europa

Intreaga Europa a imbracat haine de sarbatoare, odata cu deschiderea targurilor de Craciun. Vizitatorii vin din toate colturile lumii, fascinati fiind de festivitatile pregatite de organizatori, dar si de bunatatile locale pregatite de vanzatorii ambulanti. Cele mai multe targuri de Craciun din Europa sunt deschise pana in ajunul marii sarbatori, dar sunt si piete care raman deschise pentru turisti pana in primele zile ale anului 2014. Daca vrei si tu sa ajungi la targurile de Craciun din Europa, cea mai simpla solutie ar fi un city break.

O minivacanta de 3-4 zile intr-un oras european iti permite nu doar sa vizitezi pietele de Craciun, ci si sa te bucuri de spectacolele prilejuite de venirea sarbatorilor de iarna. Daca vrei sa-ti cumperi acum un city break, trebuie sa ai in buzunar intre 370 si 450 de euro de persoana.

City break la targul de Craciun din Roma

Roma are ceva special in aceasta perioada a anului, iar centrul distractiei este in Piazza Navona. Pentru un city break la targul de Craciun din Roma, platesti in jur de 370 de euro de persoana, pret in care este inclus transportul cu avionul si 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele.

City break la targul de Craciun din Viena

Vestitul targ de Craciun din Viena te intampina de departe cu miros de vanilie, martipan si turta dulce. Pretul pentru un city break trece putin de 400 de euro de persoana, pentru 4 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, plus transport cu avionul.

Daca nu prinzi un city break, poti opta doar pentru transportul cu avionul, care costa in jur de 150 de euro de persoana.

City break la targul de Craciun din Nurnberg

Targul de Craciun din Nurnberg este cel mai mare eveniment de acest fel din Germania. De la traditionalii carnati nemtesti, pana la berea locala inconfundabila si alte delicatese traditionale, aici gasesti tot ce iti doresti. Un city break in Nurnberg poate depasi 400 de euro de persoana, dar daca optezi doar pentru transportul cu avionul, platesti in jur de 200 de euro.

City break la targul de Craciun din Paris

Pentru o atmosfera frantuzeasca de sarbatoare, poti merge la targul de Craciun din Paris, care se desfasoara de-a lungul bulevardului Champs-Elysees. Un city break in Capitala Frantei in aceasta perioada a anului costa aproximativ 450 de euro de persoana, in pret fiind inclus atat transportul cu avionul, cat si 3 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele.

Sursa foto: haveblogwilltravel2012.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea