Vacante

#bulgaria #litoral bulgaria #vacanta #1 mai

Cat te costa mini-vacanta de 1 mai in Bulgaria

Se apropie mini-vacanta de 1 mai si te-ai gandit ca in acest an sa incerci si alte locuri decat litoralul romanesc. Cea mai la indemana destinatie de litoral, apropiata de tara noastra este in Bulgaria, acolo unde litoralul s-a pregatit deja pentru venirea turistilor. Daca te-ai decis sa te indrepti spre Bulgaria de 1 mai, iata si cat vei plati pentru aceasta mini-vacanta.

Si in acest an hotelierii bulgari au pregatit preturi care sa concureze cu cele de pe litoralul romanesc, cu pachete all inclusive sau demi-pensiune, pentru doua, trei sau patru zile in perioada zilei de 1 mai.
 

Cat te costa o mini-vacanta la Nisipurile de aur
 

La Nisipurile de Aur preturile practicate de hoteluri de cinci stele pornesc de la 50 de euro pentru pachete de doua zile zile si ajung la 100 de euro pentru pachetele de patru zile. In aceste preturi sunt incluse cazarea si micul dejun, dar si accesul la jacuzzi, plaja hotelului, piscina interioara, sauna, masaj, acces internet, casa de schimb valutar , salon de infrumusetare , frizerie, safe la receptie, sala de conferinte, masa de tenis, sala biliard. Iar pentru cei care vor sa mearga cu intreaga familie, hotelurile propun si posibilitatea de a opta pentru pat suplimentar in camera, pentru o taxa incepand de la 23 de euro pe noapte, pentru copiii cu varsta mai mare de 13 ani.

Pentru cei care prefera serviciile all inclusive, in aceasta statiune preturile la hoteluri de patru si cinci stele incep de la 96 de euro, pentru un adult intr-o camera dubla, pentru doua nopti si ajung la 180 de euro, pentru pachetele de patru nopti. In cazul apartamentelor va trebui sa scoti din buzunar intre 110 si 210 euro de persoana, pentru un sejur de doua, trei sau patru zile. Si in acest caz se poate opta pentru pat suplimentar in camera, copiii beneficiind de reduceri de 30 sau 50 de procente, in functie de varsta. In acest tarif sunt incluse: micul dejun, pranzul, cina, bauturile alcoolice si non-alcoolice de la bar, gustarile de dimineata si dupa amiaza, dulciurile de la bar, acces la intrenet, la piscinele din hotel, sala de fitness, terenul de tenis, dar si la tenis de masa, biliard si darts. In plus, contra cost poti beneficia de serviciile centrului de spa, ale saloanelor de infrumusetare, acces la parcare, servicii medicale sau spalatorie.
 

Sursa foto: centraleasteurope.com

Preturi sub 100 de euro pe sejur la Varna, Albena si sfintii constantin si elena
 

Preturile sunt apropiate ca valoare si in statiunea Sfintii Constantin si Elena, acolo unde un turist va plati pentru un sejur de trei zile intr-o camera dubla, cu servicii all inclusive, aproximativ 90 de euro. Copiii cu varsta sub 12 ani vor putea sa stea in aceeasi camera cu parintii fara sa plateasca vreo taxa, iar cei cu varsta mai amre vor plati tarfiul intreg pentru un adult. In cazul familiilor cu mai multi copii, acestea vor putea beneficia de reduceri din partea hotelurilor. Printre serviciile incluse in pret se afla serviciile de telefon, acces internet prin Dial-Up, aer conditionat, mini-bar, baie cu cada, uscator de par, balcon, dar si accesul la piano-bar (G-bar), parcare, plaja privata cu sezlonguri si umbrelute gratuite, centru SPA, casino, activitati sportive.

Preturi sub 100 de euro pe sejur se pot gasi si la hotelurile de patru stele din Obzor, Varna sau Albena. Astfel, daca vei vrea sa mergi spre aceste statiuni si sa beneficiezi de servicii all inclusive, vei scoate din buzunar intre 75 si 98 de euro, de persoana, pentru un sejur de trei zile, in functie de cazarea pentru care optezi, respectiv in camera dubla, cu sau fara vedere la mare sau apartament pentru familie. Copiii pot sta cu parintii in aceeasi camera gratuit, daca au varsta mai mica de 12 ani, in timp ce pentru cei de peste 12 ani se va percepe o taxa de jumatate din pretul platit pentru un adult.

In suma platita pentru un astfel de sejur sunt incluse mesele pricipale ale zilei, gustarile, bauturile consumate in barul hotelului, dar si accesul gratuit la internet si la piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina. Celelalte servicii, precum parcarea masinii in spatiul apartinand hotelului sau serviciile de infrumusetare sunt contra-cost si sunt achitate la hotel.

Preturile sunt sensibil mai mari in cazul studiourilor, acolo unde pretul pentru intreg spatiul ajunge la aproximativ 230 de euro pentru un pachet de doua nopti, iar o noapte suplimentara costa aproximativ 110 euro.
 

Nessebar, statiune mai scumpa
 

Daca esti fan al destinatiei Nessebar, atunci ar trebui sa te pregatesti sa scoti din buzunar intre 100 si 120 de euro, pentru un pachet de trei nopti cu servicii all inclusive. Cazarea si serviciile de care vei beneficia vor fi localizate in hoteluri de cinci stele, acolo unde vei putea avea acces in camere duble si apartamente, preturile fiind exprimate pentru o persoana. Copiii beneficiaza de acelasi tratament ca si in restul statiunilor, iar costul unei nopti suplimentare se situeaza in intervalul 32-40 de euro. In pretul pachetului sunt incluse, pe langa mesele si gustarile principale, accesul la terenul de volei, baschet, tenis de masa, piscina interioara si sala de fitness, dar si la bauturile servite in barul hotelului. Pe de alta parte, servicii precum biliard, darts, mini golf, terenul de tenis, Jacuzzi, sauna, accesul in centrele de spa sau parcare platita vor trebui platite de catre turist, separat de costul pachetului.

In afara acestor costuri, in toate statiunile turistii vor trebui sa achite taxa de statiune care este de sase euro de persoana pentru un sejur, in cazul adultilor si trei euro, in cazul copiilor.

 

Sursa foto : Bulgariansearesorts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea