Vacante

#revelion 2009 #grecia #tunisia #turcia #egipt

Cat platim pentru Revelionul 2009 in strainatate

Agentiile de turism au lansat cataloagele cu oferte pentru revelionul 2009. Gasesti preturi foarte variate, care incep sub 100 euro de persoana si care pot depasi 1000 euro, in functie de destinatie si de facilitati. Cele mai ieftine oferte propun doar cazarea, fara transportul si masa asigurate. De obicei, cina festiva de Revelion ramane optionala si se plateste separat. Acest lucru se datoreaza faptului ca, in functie de tara si de hotel, petrecerea in noaptea de Anul Nou difera, in privinta programului si a serviciilor oferite.

Templu in Luxor, EgiptIn aceasta iarna, numarul turistilor romani care vor calatori in strainatate va creste cu aproximativ 35%, a declarat, citat de NewsIn, Traian Badulescu, consilierul ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism). Potrivit declaratiei acestuia, principalele destinatii in sezonul de iarna vor fi Austria, Franta si Bulgaria, iar dintre tarile exotice, se evidentiaza Egipt, Tunisia si Turcia.

Piramide egiptene si plimbare pe Nil la sfarsit de an

Daca alegi Egiptul pentru a trece in 2009, vei avea parte de un program incarcat: zbor cu avionul, calatorii cu autocarul, trenul si cu vasul de croaziera, vizite la obiectivele turistice si multe altele. In sezonul de iarna cazarile se fac in hoteluri de 4 si 5 stele, iar biletul de tren este la clasa I. Un circuit de revelion in Egipt te costa 1244 euro, conform Premier Tour si are o durata de 8 zile. In statiunea Sharm el Sheik, la un hotel de 4 stele, suplimentul pentru o cina de revelion se ridica la 95 euro, pentru adulti, si 50 euro, pentru copii intre 6 si 12 ani.

Oferte de revelion 2009 in Grecia

Grecia continua sa atraga turistii romani si in sezonul de iarna, in perioada sarbatorilor si nu numai. De revelion, ofertele pentru euro , il gasesti in Paralia Katerini . De exemplu, o excursie de 5 zile cu autocarul costa 195 euro de persoana, conform Vilextur Travel. Pachetul include transportul, vizitele din program si cazarea in hoteluri de 3 stele. Mesele, inclusiv cina de revelion, se platesc separat. Daca vrei doar sa te odihnesti, gasesti in Paralia sejururi la 98 euro de persoana (categoria 3 stele) si 122 euro (categoria 4 stele), conform Maximum Tour. Pachetele asigura cazarea cu mic dejun si cina festiva de Anul Nou.

O oferta de vacanta in Salonic, pentru revelionul 2009, propune programe artistice traditionale grecesti si vizitarea obiectivelor turistice din zona, anunta un comunicat Besign Travel. Totodata, turistii vor avea posibilitatea de a invata cativa pasi de dans national- sirtaki si zorba. Un sejur de 4 zile costa 319 euro de persoana, iar in pret sunt asigurate cazarea si micul dejun. Cina festiva de revelion – Galla Dinner ( care este obligatorie la achizitionarea pachetului) – costa 85 euro de persoana.

Parthenon Atena RevelionPentru cei care aleg varianta vacantelor cu biletul de avion inclus si cu alte activitati in Grecia, exista oferte mai scumpe, de peste 400 euro. In Atena, o vacanta de revelion costa 470 euro + 170 lei, conform Variant Travel. Turistii au asigurate in acest pret transportul cu avionul, transferul cu autocar, 5 nopti de cazare cu mic dejun, ghidul si asistenta turistica. In plus, beneficiaza si de un tur panoramic al Atenei, cu autocarul. Pentru masa de revelion se plateste intre 50 si 80 euro de persoana, in functie de hotel.

Un revelion tunisian de lux

De revelion agentiile propun si pachete complete, cu avion si cazare all inclusive, in hoteluri de o categorie superioara. O vacanta de 5 stele in Tunisia ajunge la 963 euro de persoana, conform Tunisiana Travel. Oferta include o saptamana de cazare in Monastir, iar cina festiva de revelion este obligatorie si se plateste separat.

Tozeur medinaDaca un simplu sejur ti se pare plictisitor si vrei sa faci altceva la sfarsit de an, opteaza pentru o excursie in Tunisia, care iti da posibilitatea sa vizitezi zone precum El Jem, Djerba, Sousse, Tunis sau Carthage. Circuitele in Tunisia in acea perioada includ transportul cu avionul, cazarea in hoteluri de 3 stele cu demipensiune, intrarile la obiectivele din program, taxele si comisioanele hoteliere, ghidul si asistenta turistica. Pe langa acestea, agentiile ofera plimbari cu jeep-ul sau alte bonusuri. In Tunisia, poti sa-ti petreci noaptea de revelion in orasul – oaza Tozeur. Acesta are o vechime de sute de ani si este faimos pentru gradinile botanice si pentru piata (medina) din secolul al XIV-lea. Cina de Anul Nou costa 63 euro de persoana, intr-un hotel de 3 stele din Tozeur.

Oferte de revelion 2009 in Turcia

O vacanta de revelion in Turcia are ca avantaje faptul ca distanta fata de Romania este mica si hotelurile ofera servicii de calitate. In plus, se organizeaza excursii optionale , care pot sa-ti ofere un program variat. Unul dintre cele mai interesante orase este Istanbulul, din punct de vedere al atractiilor turistice si al posibilitatilor de shopping. Un sejur de 6 zile costa 466 euro de persoana, conform Tarom Tours. Pachetul include transportul cu avionul si cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea