Vacante

#bagaje avion #calatorie avion #bagaje #calatorie #avion

Calatoresti cu avionul? Iata ce trebuie sa stii despre bagaje!

Cand pleci in vacanta, ai tendinta de a-ti indesa tot felul de obiecte inutile in bagaj. Problema apare insa in momentul in care calatoresti cu avionul. In conditiile in care companiile aeriene percep tarife uriase pentru kilogramele in plus, trebuie sa fii cat mai eficient si sa exploatezi la maximum capacitatea de depozitare a valizelor. Iata cateva ponturi de care trebuie sa tii cont!

1. Alege valizele potrivite

Fii cat se poate de practic si alege valizele care pot fi usor de transportat. Iti recomandam sa mizezi pe trolere, care sunt echipate cu roti si maner retractabil.

2. Realizeaza o lista

Gandeste-te de doua ori inainte de a te apuca sa indesi cat mai multe in valiza. Se impune sa-ti faci o lista cu toate lucrurile necesare pentru calatorie. In acest fel, vei avea o viziune de ansamblu si vei putea sa te decizi ce lucruri sunt cu adevarat importante si ce anume trebuie sa lasi acasa.

3. Fructifica s patiul gol din interiorul pantofilor

Profita la maximum de orice spatiu inclusiv de cel din interiorul pantofilor. Astfel, nu ezita sa pui in incaltamintea pe care o iei la tine cat mai multe perechi de ciorapi.

4. Sigileaza lichidele

Tot ce inseamna lichid, inclusiv sampon, balsam, gel de dus, pasta de dinti, crema sau parfum, trebuie depozitat in pungi ermetice. In acest fel, te asiguri ca acestea nu se vor scurge si nu-ti vor pata hainele.

Sursa foto: smartertravel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea