Vacante

#paste #bulgaria #grecia

Bulgaria si Grecia in topul destinatiilor de Paste

Asa cum s-au asteptat, operatorii turistici au avut mari succes cu pachetele de Paste pentru Grecia si Bulgaria. Prima dintre ele gratie traditiilor ortodoxe asemanatoare, cea de-a doua, multumita preturilor mici.

Conform Cotidianul, cererea pentru pachetele turistice de Paste a crescut cu 30% fata de anul trecut. In momentul de fata majoritatea ofertelor de Paste au fost deja vandute.

Ce ofera Grecia de Paste

Pachetele pentru Grecia ofera transport cu avionul sau cu autocarul. Cazarea se face atat la hoteluri de 3 stele, cat si la cele de 4 sau 5 stele. De obicei o vacanta de Paste in Grecia include excursii la diferite manastiri si obiective turistice religioase, potrivite pentru aceasta sarbatoare. In plus se viziteaza zone de maxima importanta, precum Atena sau Athos.  

De exemplu, pentru 139 euro + 299 RON, beneficiezi de 5 zile in Grecia, transport cu autocarul, cazare la hoteluri de 2 stele+ si 3 stele, mic dejun si cina, masa festiva de Paste, excursii la Rila, Town, , insotitor de grup.

Paste ortodox GreciaTuristii au ocazia sa participe la Slujba de Inviere la una dintre bisericile de rit ortodox. Unele pachete includ cina pascala, cu preparate traditionale grecesti. Se organizeaza deasemenea cine traditionale cu muzica folclorica greceasca in restaurantele hotelurilor in cauza. Daca cina festiva de Paste nu este inclusa in pret, ci optionala, aceasta costa aproximativ 15 euro de persoana.

O vacanta de 6 zile in costa 589 euro de persoana. Sunt incluse transportul cu avionul, cazarea la un hotel de 5 stele cu demipensiune, asistenta turistica. O excursie la Complexul Monahal Meteora costa 27 euro de persoana. Turul bratului costa 20 euro de persoana. Ca sa ajungi la Muntele Olimp sau ca sa faci o excursie la Kastoria, platesti cam 20 euro. Un tur al insulei Corfu costa 15 euro.

bulgaria manastirea rilaCe ofera Bulgaria de Paste

Si pentru Bulgaria pachetele de Paste includ cina festiva, uneori transport, iar preturile sunt foarte atractive. Un pachet de 3 nopti costa 149 euro de persoana. Pachetul include cazare in Balcic, intr-un hotel de 3 stele cu demipensiune, transport cu autocarul, cina festiva de Paste, DJ si muzica live .

Un pachet la 115 euro implica 4 zile cu all inclusive in Nessebar, la un hotel de 4 stele. Se gasesc oferte sub 100 euro pentru Bulgaria, la hotelurile de 4 stele. Un sejur de 3 nopti in ajunge la 83 euro de persoana, cazarea se face in regim de demipensiune sau pensiune completa.  

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea