Vacante

#expert acasa.ro #bogdan stanciu

Bogdan Stanciu, expertul acasa.ro

Bogdan Stanciu, expertul acasa.ro

Sa calatoresti nu e totuna cu a fi turist. „Turistii nu stiu unde au fost, calatorii nu stiu unde vor merge”, spune un celebru scriitor de travel, Paul Theroux. Calatoria are o emotie in plus fata de turism, asa cum calatorul are de facut o descoperire in plus fata de turist.

Imi place sa cred ca sunt un calator, nu un turist. Ma numesc Bogdan Stanciu si va invit sa pornim la drum impreuna. Incotro? Vom vedea!

Licentiat in jurnalistica al Univeristatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca am lucrat ca reporter, redactor sau editor la ziare locale, regionale sau nationale precum „Mesagerul transilvan”, „Transilvania jurnal”, „Evenimentul zilei” sau „Adevarul”.

Dupa mai bine de 15 ani in presa generalista, am ales sa dezvolt un proiect propriu, in zona jurnalismului de travel – prin revista online de calatorii cluj.travel. Imi doresc sa fie o sursa de inspiratie atat pentru calatorii care vin in Cluj-Napoca si in judetul Cluj, cat si pentru clujenii si, in general, romanii care sunt in cautarea unor destinatii de vacanta inedite.

Articole scrise de Bogdan Stanciu

  •  
  •