Vacante

#biciclu electric #AirMotion #segway

Biciclul electric. Libertate de miscare si distractie maxima

Cum ar fi sa ai propriul covoras fermecat, care sa te duca fara pic de efort oriunde doresti? Ei bine, un Segway nu e chiar un covoras, ci mai degraba o platforma pe roti, dotata cu un motor puternic. Te urci pe ea si pornesti unde vezi cu ochii. Poarta si numele de biciclu electric si este unul dintre cele mai cool mijloace de transport urban.

 

Segway este numele unei biciclete speciale electrice cu auto-echilibru. A fost adoptata rapid de tineri drept mijloc de transport comod, insa usor-usor ea a ajuns si pe mana celor de varsta a doua si chiar a oamenilor de afaceri, care au inteles ca e o modalitate extrem de eficienta de a te strecura rapid prin jungla urbana.

Biciclul electric iti face viata mai usoara, dar si mai distractiva. Cu un astfel de vehicul poti ajunge la serviciu mult mai repede decat cu masina personala, atunci cand, la ore de varf, circulatia pe arterele orasului este infernala. In plus, este conceput asa incat sa nu fii nevoit sa depui niciun efort fizic, asa cum e cazul bicicletelor, spre exemplu.

Dar biciclul este si un vehicul la moda printre adolescentii cool, reprezentand un instrument util pentru distractie in aer liber. Segway-ul poate fi folosit atat pe trotoare, pe pistele de biciclisti sau pe aleile din parcuri. Este simplu de manevrat, singura abilitate pe care trebuie sa ti-o dezvolti fiind mentinerea echilibrului. Insa si aici te ajuta sistemul performant al biciclului electric. Vei descoperi ca nu ai nevoie de ore de practica pentru a-l putea folosi.

Airwheel a creat bicicluri electrice extrem de usor de utilizat de catre oricine, datorita cadrului ultrausor si a formei ergonomice, dar mai ales datorita sistemului de mentinere a echilibrului realizat cu ajutorul principiilor de control din industria aerospatiala, a algoritmilor fuzzy si sistemul giroscop. Dotat cu senzori de miscare acest biciclu electric va porni la o simpla aplecare in fata si va vira la stanga sau la dreapta in functie de miscarile corpului tau.

Este un mijloc de transport ecologic, intrucat foloseste drept combustibil energia electrica, fiind nepoluant.

Designul ergonomic al biciclului electric si dimensiunile reduse ale acestuia iti permit sa il iei cu tine oriunde, devenind un accesoriu util pentru omul modern. Este in acelasi timp si extrem de elegant, astfel ca trecerea ta prin multime nu va scapa neobservata.

AirMotion, un proiect AlecoAir, companie dedicata solutiilor pentru un aer mai curat si mai sanatos,  propune cateva modele de biciclu electric foarte performante, ideale pentru distante scurte si medii, perfecte pentru drumurile tale zilnice, dar si pentru vacantele in care vrei sa vezi mult mai multe obiective turistice.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea