Vacante

#strand bucuresti #pisicina bucuresti #plaja bucuresti #unde iesim #bucuresti

Balaceala si plaja in Bucuresti ca pe litoral. Cat costa biletele la strand si la piscina

Daca nu ai bugetul si nici timpul necesar sa dai o fuga pe litoral la sfarsit de saptamana, strandurile si parcurile acvatice din Capitala sunt alegerea cea mai buna pentru a te racori in toiul verii. Pretul pentru un bilet de intrare porneste de la 15 lei si poate ajunge pana la 65 de lei.

La Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, pretul unui bilet de intrare pornestea de la 25 de lei si poate ajunge pana la 65 de lei, in functie de ziua in care vizitatorul vine in parcul acvatic si de varsta acestuia.

La Water Park, pretul unui bilet de intrare pentru un adult costa in timpul saptamanii 30 de lei, in timp ce in weekend pretul este cu 20 de lei mai mare.

Cei care prefera sa inoate si sa se relaxeze, fara tobogane si agitatie prea mare, pot alege una dintre piscinele deschise in Capitala sau in apropierea orasului.

Spre exemplu, piscina Ambasad’Or, situata in Otopeni, unde pretul unui bilet de intrare, in timpul saptamanii, costa 40 de lei, in timp ce in weekend acesta este cu 20 de lei mai scump.

O alta piscina cautata de bucuresteni este cea aflata in complexul Daimon Club de langa Parcul Tineretului din Capitala. Aici, cei care vor sa petreaca o zi intreaga la soare si sa inoate in piscine exterioara trebuie sa scoata din buzunar, in timpul saptamanii, 40 de lei, in timp ce pentru o zi de sambata sau duminica trebuie sa plateasca 60 de lei, conform adevarul.ro.

La Aqua Garden Militari Residence, pretul unui bilet de intrare este 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend.

Cei care vor sa se distreze cu bani mai putini pot alege strandurile de cartier. Aici, pretul unui bilet de intrare porneste de la 15 lei. Spre exemplu, unul dintre cele mai ieftine stranduri bucurestene este Berceni. Aici, pretul unui bilet de intrare pentru adulti, de luni pana duminica, este 15 lei, in timp ce biletul de intrare pentru copiii cu varsta cuprinsa intre sapte si 14 ani costa 5 lei. Cei mai mici de sapte ani au intrarea gratuita.

Un alt strand cautat din Bucuresti este Tineretului. Acesta este modern si accesibil pentru toate buzunarele. Pretul unui bilet de intrare, de luni pana vineri, este 20 de lei, in timp ce in weekend vizitatorii trebuie sa scoata din buzunar cu 10 lei mai mult. Cei care vor sa invete sa inoate se pot inscrie la cursurile oragnizate aici.

Strandul Cara (Titan), situat pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala, are cinci bazine, printre care unul olimpic cu o adancime de doi metri. Strandul este deschis si ziua si noaptea, iar pretul unui bilet de intrare este de 30 de lei.

Sursa foto: heygirl.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea