Vacante

#cazare # sfaturi de vacanta # cazare apartament # cazare la apartament in vacanta

Avantajele cazarii intr-un apartament

Alegerea unui apartament pentru petrecerea vacantei reprezinta o alternativa la celelalte tipuri de cazare, oferind mai multa independenta. In orice oras calatoresti poti gasi aproape intotdeauna oferte de apartamente cu una sau mai multe camere, unde poti avea parte de libertate si intimitate .

Iata in continuare care sunt avantajele pe care ti le poate oferi un apartament de inchiriat pe termen scurt:
 

1. Bugetul
 

Cheltuielile pentru cazarea intr-un apartament sunt adesea mai putine si mai clare decat cele care apar in cazul unui hotel. Trebuie sa gasesti oferta cea mai buna cu pretul pe noapte, weekend sau pentru o saptamana. Apoi trebuie sa vezi daca oferta include si alte taxe, aplicate suplimentar: taxa de check-in, spalatorie , curatenie, taxa de asigurare, returnabila (depozitul) etc. Odata ce ai ajuns la o intelegere cu proprietarul, la plecare nu vei mai avea si alte facturi de achitat.

Pentru cei care isi petrec vacanta in doi sau intr-un grup mai mare, costurile unui apartament se impart la fiecare persoana in parte. In final, sunt mari sanse ca pretul pe cap de persoana sa fie unul foarte avantajos.
 

2. Independenta
 

Apartamentele ofera un nivel inalt de independenta si intimitate. Daca nu esti genul care sa treaca toata ziua pe la receptie , sa ia cheia si sa dea cheia, daca nu-ti face nicio placere sa te intalnesti la masa, in lift, pe holuri etc cu alti turisti, atunci un apartament ar putea sa fie o alegere mai inspirata.

Pentru unele persoane, un mediu aglomerat precum cel al unui hotel poate constitui un factor de stres. In astfel de cazuri, inchirierea unui apartament poate fi solutia salvatoare. O vacanta petrecuta intr-un apartament poate fi foarte linistita si relaxanta.
 

3. Atmosfera
 

Atmosfera unui apartament este mai aproape de cea a vietii reale din destinatia vizitata decat atmosfera comerciala a unui hotel. Cei care isi doresc sa simta pulsul locului si sa experimenteze stilul de viata al bastinasilor trebuie sa locuiasca chiar el in acel oras.
 

4. Gospodaria
 

Cei care opteaza pentru un apartament se gospodaresc singuri: curatenie, mancare, spalat etc. Daca ai suficient timp pentru aceste lucruri si nu te deranjeaza, atunci vei sti sa apreciezi ceea ce faci cu mana ta, in loc sa platesti pentru serviciile de masa, calcatorie si celelalte. Avantajul esential il constituie faptul ca te poti simti rapid ca acasa.
 

Sursa foto: cityaccommodation.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea