Vacante

#jurnal de drumetie #ascensiunea #munte

"Ascensiunea", jurnal de drumetie pentru familiile pasionate de munte

"Ascensiunea" este primul jurnal de drumetie dedicat familiilor cu copii, care va fi lansat la inceputul acestei luni si este realizat de hotel Carmen in colaborare cu Exploregis.ro, site dedicat drumetiilor montane. Jurnalul cuprinde informatii, recomandari si harti pentru traseele montane cu un nivel de dificultate scazut si mediu din muntii: Baiului, Bucegi, Piatra Mare si Postavaru.

 

Jurnalul de drumetii montane vine in ajutorul familiilor care vor sa isi petreaca vacantele la munte si care vor sa cunoasca si sa exploreze trasee montane. Acestea vor regasi in acest jurnal informatii despre nivelul de dificultate al fiecarui traseu, durata, harti de orientare si informatii esentiale pentru pregatirea corecta a excursiilor.

"Vrem sa incurajam turismul montan, dar mai mult vrem ca familiile si copiii sa exploreze muntele si sa interactioneze cu natura. Aceasta brosura online va fi disponibila tuturor celor care ajung la munte sau planuiesc o excursie pentru a parcurge trasee montane. Jurnalul de drumetie va putea fi descarcat si folosit de pe telefoanele mobile. Este un jurnal cu trasee usoare si medii pentru familii cu copii si incepatori in drumetii montane", spune Nicoleta Bogdan, reprezentantul hotelului Carmen.

Jurnalul de drumetie "Ascensiunea" cuprinde doisprezece trasee montane usoare si medii din patru masive cu plecare din Predeal. Cele mai multe trasee trec prin muntii Baiului, Bucegi, Piatra Mare si Postavaru.

La fiecare traseu, cititorii vor gasi informatii despre caracteristicile geografice ale zonei, dar si despre cabanele si refugiile pe care calatorii le vor intâlni in drumetiile montane.

Lansarea jurnalului face parte din campania demarata de Hotelul Carmen pentru promovarea statiunilor montane din România.

Jurnalul de drumetii montane "Ascensiunea" este disponibil gratuit pe site-ul hotelului.

Hotelul Carmen este situat in centrul statiunii Predeal si pune la dispozitie turistilor care se cazeaza la hotel plimbari gratuite cu ATV-ul si distractie de noapte in clubul Diamond. Turistii care vin in Predeal pot rezerva camere la hotelul Carmen la un pret avantajos, daca urmaresc ofertele de pe Facebook-ul hotelului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea