Vacante

#port-eticheta de bagaj #eticheta de valiza #accesorii geanta de calatorie #geanta de voiaj #identificarea bagajului #geanta de calatorie #bagaj

Accesorii pentru identificarea rapida a bagajului propriu

Un lucru neplacut in timpul calatoriilor il reprezinta identificarea si recuperarea bagajului personal. Fie ca astepti in aeroport, fie ca se descarca gentile de calatorie dintr-un autocar, pierzi timp pretios cautand geanta ta de voiaj, in multimea de bagaje asemanatoare. Urmeaza pasii de mai jos si afla ce poti face pentru a identifica usor propriul tau bagaj.

Pasi de urmat

Pasul 1. Geanta de calatorie . Pe piata exista genti de calatorie cu designeuri moderne, imprimeuri deosebite si culori vii. Cand iti alegi geanta, trebuie sa fii atent in primul rand la detaliile practice, insa si aspectul conteaza deoarece el face ca geanta ta sa se distinga de multimea de bagaje care in alt caz ar arata la fel sau foarte foarte asemanator.

Pasul 2. Tipar/sablon. Foloseste un sablon pentru a avea un anumit stil, cu litere de aceeasi marime, pe care sa le poti scrie pe bagaj. Pentru acest lucru, trebuie sa folosesti o vopsea potrivita pentru tipul de material din care este facut bagajul tau (metal, material textil, plastic etc). Poti folosi o vopsea acrilica si o pensula. Asigura-te ca vopseaua s-a uscat bine inainte de a folosi valiza.

Pasul 3. Mini-jucarii de plus. Poti atasa ca semn la bagaj un animalut de plus, cat de marimea unui breloc. Alege acele jucarii de plus facute in culori vii, evitand negrul sau nuantele neutre, astfel incat jucaria in cauza sa contrasteze cu materialul din care este facut bagajul tau.

accesorii de bagajePasul 4. Folie autolaminanta. Poti folosi o folie autolaminanta pentru bagaje, care iti permite sa scrii datele de identificare (nume, adresa, telefon etc) si sa o atasezi la geanta de calatorie. Un astfel de produs costa in jur de 8 Ron.

Pasul 5. Breloc de bagaj. O alta modalitate de personalizare a gentii de calatorie este sa cumperi si sa atasezi un breloc de plastic pentru bagaj. Suportul brelocului contine un “sertaras” in interiorul caruia poti scrie datele de identificare. Produsul costa in jur de 2 Ron.

Pasul 6. Suport eticheta de valiza . Un produs asemanator cu brelocul este suportul de eticheta pentru valiza (sau port-eticheta de bagaj ). Aspectul si modul de functionare este cam acelasi, iar pretul ajunge undeva la 2 Ron. Port-eticheta este de obicei din plastic rigid, de diverse culori, cu o fata transparenta care poate sustine o carte de vizita. Poseda un sistem de prindere din plastic flexibil.

Sfaturi&Avertismente

• O metoda de personalizare a bagajului este de a atasa un mesaj amuzant, in genul masinilor pe care vezi scris “Spala-ma” / “Ma vinde” etc. Astfel, poti scrie pe bagaj mesaje de genul “Nu sunt geanta ta” / "Contin lenjerie murdara".

• Nu atasa de manerul principal al bagajului accesorii care ar putea deteriora eticheta pusa de catre personalul aeroportului. Aceasta este cea mai importanta, deoarece prin ea se identifica drumul parcurs de geanta de la plecare la destinatie.

Ai gasit o metoda de a-ti personaliza bagajul, pentru a-l gasi mai usor intr-o multime de alte genti straine? Povesteste-ne care sunt accesoriile folosite si ajuta-i si pe altii sa-si identifice usor geanta de calatorie.

Articole care te-ar putea interesa:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea