Vacante

#intretinere pegas #accesorii pegas #bicicleta pegas #pegas

Accesorii de intretinere a unei biciclete Pegas

O bicicleta Pegas se va integra foarte usor in viata ta, mai ales daca este exact ceea ce-ti trebuie. Tocmai de aceea iti vei dori sa o pastrezi cat mai mult timp in stare perfecta. Vei vedea ca nu e dificil sa o mentii astfel daca ai ales acele accesorii de intretinere special concepute incat sa aiba grija de bicicleta ta.

 

Orice bicicleta are nevoie de reparatii din cand in cand. Pentru ca aceste momente sa fie cat mai rare cu putinta e nevoie de o buna intretinere, iar aceasta o poti face chiar tu daca ai accesoriile potrivite. Astfel, in momentul in care ti-ai cumparat o bicicleta noua, cumpara-ti si periile sau spray-urile necesare intretinerii in bune conditii a acesteia. Iata de ce ai cea mai mare nevoie:

In trusa cu accesorii pentru intretinere trebuie sa ai mai multe perii cu care sa cureti bicicleta Pegas de praf sau de noroi. Si spunem mai multe pentru ca nu poti folosi aceeasi perie si pentru cauciucuri, dar si pentru accesoriile delicate, precum oglinzile, soneria sau farul. Setul Muc-OFF 5 perii iti asigura toate procesele de curatare. Setul contine: o perie cu varfuri ajustabile, care are fire durabile din nylon si un maner rezistent la impact, o perie soft washing, utila pentru a curata suprafete mari, zone de impact cauciucate si maner rezistent. Setul mai are un Detailing Brush, utila pentru zone de impact cauciucate, un Claw Brush, ideala pentru pinioane, schimbatoare, lant. E conceputa cu un varf curbat pentru a inlatura acumularile dintre pinioane. Wheel & Component Brush are peri durabili din nylon, fiind ideala pentru jante.

Muc-OFF are si alte accesorii de intretinere precum Silicon Shine, care protejeaza si lasa in urma un luciu stralucitor pe metal, plastic si parti de cauciuc, reduce frecarea pe bratele furcii si telescop spate si previne acumularea de murdarie.

Muc-OFF Bike Protect previne lipirea mizeriei si inlatura excesul de umezeala, putand fi folosit pe pe cadru, parti metalice, plastic, cauciuc, vopsea si fibra de carbon.

Uzura este una dintre principalele probleme cu care se confrunta orice posesor de bicicleta. Pentru a reduce frecarea si, implicit, uzura, e bine sa folosesti un spray lubrifiant precum WD-40 Bike. Indiferent de conditiile meteo, acest lubrifiant va asigura o lubrifiere maxima datorita particulelor de PTFE. Astfel, se reduce uzura tuturor angrenajelor aflate in miscare. Tot din seria WD-40 poti achizitiona si un lubrifiant uscat, care se usuca rapid si care ofera sansa unui pedalat silentios si eficient.

Insa intrucat lubrifierea lantului, spre exemplu, trebuie facuta atunci cand acesta este curat, e bine sa folosesti inainte de ungere o solutie de curatare si degresare WD-40, care indeparteaza grasimea si murdaria. Se evapora rapid fara sa necesite clatire.

Toate aceste accesorii de intretinere a bicicletei le gasesti in magazinul online bicicletepegas.ro sau la sediul Pegas. Mai mult, poti beneficia inclusiv de expertiza specialistilor Pegas in alegrea accesoriilor necesare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea