Vacante

#editura litera international #vacanta #turism #masina #atlasul rutier europa #carte #concurs

Acasa.ro si Editura Litera iti ofera volumul "Atlas rutier Europa"

Turism.Acasa.ro si Editura Litera te invita la concurs! Ti-ai dorit sa calatoresti cu masina prin Europa, astfel incat sa te poti opri unde si cand vrei, fara sa mai depinzi de orarele avioanelor sau pauzele autocarelor? Ai vrea sa stii care sunt cele mai frumoase obiective care merita vizitate pe traseul inspre marile orase ale Europei? Acum ai ocazia sa ai in mana un ghid rutier al Europei, care te va ajuta sa nu ai probleme odata ce ai trecut de granitele tarii!

Te gandesti ca ai vrea sa pleci intr-un week-end de shopping pana la Viena, insa ai vrea sa ocolesti varianta zborului cu avionul. Stii ca pe drum sunt multe locuri frumoase, care merita vazute, insa te gandesti ca odata pornit cu masina ai putea avea incurcaturi: daca nu mai merge GPS-ul, daca ramai fara benzina, daca nu stii ce moneda are tara prin care treci, daca nu o sa stii unde sa gasesti un loc de cazare?

Nu trebuie sa-ti mai pui aceste intrebari, pentru ca raspunsurile la aceste intrebari le ai intr-o carte: "Atlas rutier Europa". Iar daca vrei sa ai un drum linistit in vacanta, participa la concurs si poti castiga unul dintre cele doua exemplare ale volumului " Atlas rutier Europa", oferit de Turism.Acasa.ro si Editura Litera.

Prezentat intr-o calitate grafica de exceptie, " Atlas rutier Europa" este un instrument foarte util, cu ajutorul caruia va puteti orienta usor in calatoriile dumneavoastra prin Europa. Formatul si dimensiunile sunt foarte comode si permit folosirea lui atat acasa cat si la drum.

"Atlas rutier Europa" cuprinde:
- 75 de planuri de orase
- 30 de harti de tranzit
- index de localitati
- prefixe internationale de telefon
- monedele Euro folosite in fiecare tara
- steagurile fiecarei tari
- tabele cu distante intre orase
- statii de benzina si servicii pe autostrazi
- facilitati turistice.


Cum poti participa

Daca vrei sa castigi cartea, inscrie-te la concurs, dand click aici si raspunzand la intrebarea de pe forum. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri. Pentru a raspunde pe forum.acasa.ro trebuie sa ai cont pe acasa.ro sau sa creezi unul, daca nu ai. Te poti inregistra aici pentru un nou cont.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 9 noiembrie – 9 decembrie 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Castigatorii sunt:

  • Ciprian Onet
  • Laura Sustac

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea