Vacante

#japonia #destinatii de vacanta #bolivia #china #ucraina #alaska #padurea neagra #mendenhall ice caves #desertul de sare #tunelul dragostei #tunelul de wisteria #relieful zhangye danxia #hitachi seaside park

7 locuri aproape ireale pe care le poti vizita

In lume, exista o multime de locuri uimitoare, care par a fi ireale, par desprinse din carti cu povesti sau din imagini create pe calculator. Insa ele exista si, din fericire, pot fi vizitate, pentru o experienta vizuala unica.


1. Padurea Neagra, Germania

Unii o considera infricosatoare, altii ireal de frumoasa, mai ales in timpul noptii. Vorbim despre Padurea Neagra, o zona montana impadurita, situata in sud-vestul Germaniei, de unde izvoraste Dunarea. Padurea Neagra poate fi vizitata de turisti, mai ales ca in zona exista o multime de statiuni montane si balneare.


2. Mendenhall Ice Caves, Alaska

Daca iti propui sa vizitezi un loc cu totul si cu totul special te poti gandi la Mendenhall Ice Caves, din Alaska (SUA). Este vorba despre o serie de pesteri spectaculoase, in care lumina solara patrunde bland si se reflecta in sute de mii de cristale de gheata, dand nastere unui peisaj albastru de poveste.


3. Desertul de sare, Bolivia

Desertul de sare din Bolivia, Solar de Uyuni, este o intindere imensa, aproape perfect plata, acoperita cu o crusta de sare. Dupa fiecare ploaie, desertul de sare se transforma intr-un loc ireal, datorita peliculei de apa care acopera stratul de sare. Astfel, se formeaza o oglinda, iar turistii care calca pe ea au impresia ca, de fapt, calca pe nori.


4. Tunelul Dragostei, Ucraina

Tunelul Dragostei din Ucraina este unul dintre cele mai romantice locuri din lume. Desi pare desprins dintr-o poveste misterioasa, Tunelul Dragostei este cat se poate de real. De fapt, este vorba despre o cale ferata privata din apropierea orasului Kleven, ingradita de o parte si de alta de copaci inalti, ale caror coroane s-au unit, dand nastere unui tunel verde cu acoperis in forma de arc.


5. Tunelul de Wisteria, Japonia

Tunelul de Wisteria din Japonia este una dintre cele mai mari atractii ale tarii, sute de mii de turisti fiind atrasi anual de acest loc care pare ireal. Tunelul este format din zeci de copaci decorativi Wisteria, ale caror flori au diferite nuante de mov.


6. Relieful Zhangye Danxia, China

Situate in provincia Gansu, formele de relief Zhangye Danxia sunt spectaculoase si se dezvaluie in fata ochilor in nuante ireale, ca si cum ar fi desenate cu pensula.


7. Hitachi Seaside Park, Japonia

Hitachi Seaside Park este un loc ce pare ireal. Toamna tot parcul devine o intindere rosie, gratie arbustilor decorativi cu foliaj rosiatic.



Sursa foto: memolition.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea