Vacante

#avion #sfaturi de calatorie #bagaj de mana #bagaj avion

6 lucruri pe care sa nu le iei cu tine in avion

Se stie faptul ca este strict interzis pasagerilor care calatoresc cu avionul sa ia in bagajul de mana arme de orice fel, alcool sau materiale inflamabile. Totusi, dincolo de acestea mai exista neoficial si o lista cu obiecte permise, dar pe care este indicat sa ne le iei in avion.


Prea multe jucarii

Parintii ar putea simti nevoia sa ia cu ei foarte multe jucarii pentru a preveni starile de anxietate ale copiilor. Nu este indicat sa iei cu tine mai mult de doua jucarii, mai ales ca acestea pot sa cada pe jos sau sa se imprastie prin tot avionul, iar tu ar trebui sa ii deranjezi pe ceilalti calatori pentru a recupera jucariile copilului.

De asemenea, jucariile care fac zgomot nu sunt nici ele indicate.


Electronice fara casti

Iti doresti sa asculti muzica la telefon sau sa vezi un film pe tableta? Nu uita castile acasa. Ceilalti pasageri nu sunt obligati sa asculte aceleasi lucruri ca si tine.


Alimente care miros puternic

Nu este nimic in neregula sa iei cu tine un sandwich sau un baton de ciocolata, insa evita sa consumi in avion alimente care au un miros puternic si neplacut.


Oja

Cele cateva ore de zbor pot sa para o ocazie ideala pentru a-ti face o manichiura, insa dincolo de faptul ca nu ai voie in avion cu substante inflamabile, este si nepoliticos fata de ceilalti calatori, pe care ii fortezi sa suporte mirosul puternic al lacului pentru unghii.


Parfum

Parfumul este inflamabil si poate provoca aparitia unor accidente. Mai mult decat atat, folosirea acestuia inainte de a urca in avion sau chiar in avion poate provoca greturi si stari de voma unora dintre pasageri.


Bagaje prea mari

Stii foarte bine ca in avion ai voie sa urci doar cu un bagaj de mana, de dimensiuni reduse. Lasa bagajele mari la cala si evita sa ocupi toate spatiile pentru bagaje, spatii care ar trebui sa se imparta si celorlalti pasageri.

Incearca sa iei cu tine, in avion, doar strictul necesar, lucruri de care ai cu adevarat nevoie. Nu aduce in bagajul de mana obiecte care ii pot deranja pe ceilalti pasageri sau care le pot determina pe sterwardese sa iti atraga atentia.

Sursa foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea