Vacante

#relaxare #vacanta #amintiri #imbunatatire relatie

5 motive pentru care o vacanta este mai pretioasa decat un cadou material

Se apropie sarbatorile de iarna, iar daca te gandesti cu ce cadou sa-ti impresionezi partenerul de cuplu, copiii sau persoanele dragi, iti recomandam sa te orientezi spre vacante. Cadourile materiale pot fi oferite in orice moment al anului, dar de sarbatori poti oferi o experienta de neuitat, un cadou pretios, care cu siguranta nu va fi inchis intr-un sertar, asa cum se intampla cu multe dintre atentiile materiale.


Chiar daca o vacanta poate costa mai mult decat decat un cadou fizic, iti dam cateva motive suficient de puternice incat sa alegi prima varianta.


1. Vacantele iti ofera bucurii pe termen lung

Bucuria achizitionarii unui obiect material cum ar fi un iPad, smartphone sau ceas de mana dispare odata cu trecerea timpului, in timp ce experienta unei vacante va fi mereu un motiv de bucurie. In plus, dupa ce te intorci din calatorie ai o multime de lucruri de povestit si o gramada de poze de aratat prietenilor. Chiar si peste ani de zile iti poti aminti cat de frumos a fost in locul X sau prin ce peripetii ai trecut in locul Y.


2. Calatoriile apropie oamenii

De sarbatori, poti oferi unei persoane dragi posibilitatea de a se reintalni cu un prieten vechi sau o ruda pe care nu a mai vazut-o de ani de zile. Ia legatura cu persoana in cauza si organizeaza o vacanta de sarbatori in orasul in care locuieste. Ce poate fi mai frumos decat petrecerea sarbatorilor intr-un cadru restrans si placut?


3. Vacantele inseamna educatie

O vacanta oferita in dar unei persoane dragi este ca o invitatie la educatie. Vizitarea obiectivelor turistice, fotografierea locurilor care au influentat cursul istoriei sau admirarea unor privelisti rupte din ilustrate sunt modalitati geniale de imbogatire a culturii generale.


4. Sunt ideale pentru relaxare, distractie si incarcarea bateriilor

Perioada sarbatorilor de iarna poate fi momentul perfect pentru a uita de griji si stresul de la munca, iar vacanta este modul perfect prin care iti poti atinge scopul. Fie ca alegi o destinatie pentru relaxare, fie ca alegi una pentru distractie sau una spirituala, pentru incarcarea bateriilor, vei darui cuiva drag posibilitatea de a se detasa de cotidian.


5. Sunt ideale pentru imbunatatirea relatiei

O vacanta in doi este perfecta pentru imbunatatirea relatiei, asa ca de sarbatori poti renunta la clasicele cadouri materiale pentru un cadou de suflet.

Sursa foto: forwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea