Vacante

#economie #vacanta ieftina #vacanta vara #concediu vara #concediu ieftin

5 moduri de a economisi bani in vacanta de vara

Probabil ca deja te gandesti cu groaza cum vei face fata cheltuielilor vara aceasta, mai ales daca nu ti-ai pus prea multi bani deoparte. Exista insa cateva trucuri eficiente care te vor ajuta sa faci fata cu brio acestei "incercari":

1. Cauta reducerile

Fie ca este vorba despre un bilet de avion sau despre un costum de baie, cel mai bine este sa faci cauti pana gasesti cea mai buna oferta. Nu te arunca sa cumperi primul pachet de vacanta care ti se pare atractiv. Vei gasi cu siguranta oferte similare la preturi mult mai bune.

2. Limiteaza costurile distractiilor

Pana cand pleci in vacanta, incearca sa iesi mai putin in oras cu prietenii. Pune deoparte suma pe care ai fi cheltuit-o la o astfel de iesire si ai sa vezi cat de rapid umpli pusculita.

3. Cheltuieste cu cap

Cand ajungi la destinatie, incearca sa fii calculata si sa nu dai banii pe lucruri inutile. Daca nu ai un pachet allinclusive, fa-ti cumparaturile pentru pranz sau pentru cina de la supermarket.

4. Discounturi

Verifica daca exista discounturi, in functie de categoria sociala din care faci parte. De regula studentii, seniorii sau profesorii beneficiaza de reduceri consistente.

5. Transportul

Si nu uita ca e mai ieftin sa circuli cu autobuzele locale decat cu cele turistice!

Foto: nymag.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea