Vacante

#berlin #hoteluri #hotel gheata #sri lanka #hoteluri incredibile #hoteluri Vietnam #cazare

5 hoteluri incredibile

Anumite hoteluri sunt mult mai mult decat un loc primitor, unde te intorci seara din periplul tau ca turist si pui capul pe perna. Multumita arhitectilor si designerilor care le-au creat, aceste spatii de cazare au devenit ele insele destinatii turistice. Sunt destinatii unde luxul se imbina cu neobisnuitul, iar rezultatul atrage ca un magnet. Iata cinci hoteluri pur si simplu incredibile, descoperite de portalul mnn.com.

1. Casa de oaspeti Hang Nga, Vietnam

"Casa nebuna", asa cum mai este cunoscuta casa de oaspeti Hang Nga, este o locatie populara printre turistii orasului vietnamez Da Lat. Exteriorul pare a fi o combinatie intre opera marelui arhitect Antonio Gaudi si un castel Disney topit de caldura. Unii turisti vin doar sa admire interiorul plin de tuneluri, in timp ce altii chiar se cazeaza aici.

2. Hotelul Propeller Island City Lodge, Berlin

In Berlin exista un fel de hotel al ororilor. Fiecare dintre cele peste 30 de camere are o tema diferita, menita sa ii duca pe turisti mult mai aproape de intelesul cuvantului "infiorator". De exemplu, o camera include un pat matrimonial taiat in doua de o ghilotina gigant, alta camera este realizata intocmai ca o celula de inchisoare, in timp ce alta este dotata cu sicrie in loc de paturi.

3. Hotelul de gheata din Quebec

Asemanator hotelului de gheata de la Balea Lac, aceasta unitate de langa orasul canadian Quebec include o capela pentru casatorii, un bar si camere cu semineuri si statui sculptate in gheata. O noapte de cazare aici costa in jur de 400 de dolari.

4. Resortul Kumbuk River, Sri Lanka

Intrucat se afla foarte aproape de parcul natural Yala National Park, acest resort din Sri Lanka practica eco-turismul. Aici, pahidermele sunt atat de venerate incat o vila din cadrul complexului Kumbuk se numeste Elephant Villa, iar acoperisul ei este realizat din paie in forma de elefant.

5. Cappadocia Cave Suites, Turcia

Apartamentele Cappadocia reprezinta una dintre atractiile orasului turcesc Goreme. Ele reprezinta o serie de locuinte sapate direct in pestera de catre civilizatia hitita, cu mult inaintea Imperiului Roman. Camerele au un design individual unic si nu exista niciuna care sa semene la perfectie cu cealalta. Turistii cazati aici beneficiaza insa de tot confortul secolului XXI, avand acces la internet, minibar in camera sau automate de cafea.




Sursa foto: wildspace.biz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea