Vacante

#concerte 2018 #esky #festivaluri Europa #festival

5 festivaluri de muzica europene la care trebuie sa mergi cel putin o data in viata

Nici nu a trecut bine vacanta de Paste si gandul tau e deja la festivalul din vara de la Neversea sau Summer Well? E clar,vibrezi cu tot ceea ce inseamna muzica buna, exact ca si noi. Citeste mai jos si afla care sunt evenimentele must-see din Europa – anul acesta, te asteapta artisti alesi pe spranceana!. In plus, iti spunem si care sunt cele mai bune variante de cazare – tu nu trebuie decat sa-ti faci bagajul!

Berlin Beach Festival in Germania

Poate ca Berlinala, unul dintre cele mai importante festivaluri de film din lume, iti suna mai cunoscut, dar e bine de stiut ca poporul german are o cultura muzicala foarte buna si produce muzica de calitate. In luna mai, atunci cand nu prea sunt organizate multe concerte prin Europa, are loc Berlin Beach Festival, pe Arena Badeschiff. Un spectacol de sunet si lumina care fascineaza - si o buna ocazie de a vizita capitala Germaniei, de ce nu? Pe eSky.ro poti gasi atat biletele de avion (tarifele incep de la 40 euro/pers/dus-intors), cat si rezervarea la hotel. Tu nu trebuie decat sa-ti faci bagajele si gata! Cazarea pentru doua persoane timp de doua nopti la un hostel nu te costa mai mult de 50 de euro. Simplu, rapid si ieftin!

Sziget Festival in Ungaria

Vrei sa te distrezi 7 zile si 7 nopti la unul dintre cele mai tari festivaluri de muzica din Europa? Atunci nu rata „coloratul” Sziget Festival, intre 8 si 15 august, pe cea mai mare insula dunareana din mijlocul Budapestei! . Kendrick Lamar, Kygo, Mumford & Sons, Liam Gallagher, Bastille, The Kooks, MØ, Parov Stelar, Zara Larsson, Clean Bandit, Blossoms, Wolf Alice, Little Dragon, Everything Everything, Cigarettes After Sex sunt doar cateva dintre numele mari care vor urca pe cele 50 de scene amenajate in 2018. Daca te-ai hotarat sa te alaturi celor 450.000 de iubitori ai muzicii, culturii si libertatii de exprimare, atunci fa-ti de pe acum rezervare pentru cazare la hotel si planuieste o vacanta altfel! Tarifele la cazare incep de la 91 de euro/persoana/7 nopti pe eSky.ro.

Jazz in the Park la Cluj

In iunie, ai 11 zile in care sa-ti tot hranesti sufletul si mintea la Jazz in the Park, in Cluj. Cum ar fi o vacanta cu muzica live in aer liber, pe malul Somesului, si in sali de spectacole, cu trupe romanesti si internationale? Intre 21 iunie si 1 iulie 2018 vor concerta Fanfara Ciocarlia, Moonlight Breakfast, A-C Leonte, JazzyBIT sau Antal Gabor Trio. Ia-ti toata gasca de prieteni si pregateste-te pentru o experienta unica: jazz, blues sau muzica clasica, de dimineata pana seara. Intra pe eSky.ro si poti alege cate zile doresti sa stai in Cluj – tarifele la cazare incep de la 10.8 euro/pers/noapte.

Untold Festival, tot la Cluj

Tot Ardealul iti va fi gazda la Untold Festival, cel mai mare festival de muzica electronica din Romania! Suntem convinsi ca stii deja bine acest festival, devenit in doar cativa ani un adevarat fenomen. Anul acesta, intre 2 si 4 august, la Untold si-au anuntat deja prezenta trupe si artisti precum The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, Steve Aoki, Loco Dice, Nina Kravitz, Solomun, Flux Pavilion, Modestep, Noisia DJ Set sau Pendulum DJ Set. Pentru a nu te stresa in city break si pentru a fi sigur ca mai gasesti locuri de cazare, trebuie sa te grabesti si sa faci rezervare din timp - peste 350.000 de persoane sunt asteptate anul acesta la festival!

Rock Fest la Barcelona

Venim cu vesti bune pentru un city break plin de rock: Kiss, Ozzy Osbourne, Scorpions, Megadeth, Judas Priest si Amaranthe sunt doar cateva dintre trupele consacrate de hard & heavy metal care vor urca pe scena Rock Fest Barcelona, intre 5 si 7 iulie. Va fi una dintre cele mai mari manifestari rock din Europa – de neratat si daca i-ai prins pe cei de mai sus in plina glorie, si daca doar ai auzit de ei de la fratii mai mari! Rezerva-ti rapid biletul de avion si cazarea pentru a fi sigur ca vei striga cat te tin plamanii „Rock You Like a Hurricane”!

Ce alte optiuni mai ai?

Daca esti in cautare de alte festivaluri, urmareste-i pe cei de la eSky pe pagina lor de Facebook – luna aceasta, ei te vor tine la curent cu toate ritmurile care vibreaza in Europa in 2018!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea