Vacante

#vacanta #cataltorie #moduri de a calatorie #calatorii cu bani putin #calatorii gratuite

4 moduri sa calatoresti in toata lumea gratuit sau chiar sa fii platit pentru asta

Vrei sa calatoresti in jurul lumii, sa vizitezi cat mai multe tari si sa te devii familiar cu alte culturi? Iti place sa vizitezi locuri noi, dar resursele financiare nu iti permit acest lucru? Iata cateva idei care te vor ajuta sa calatoresti cat mai mult si sa iti poti sustine material deplasarile.

Poate ca nu te-ai gandit niciodata la aceste variante, insa afla ca exista posibilitati de a calatori si de a fi platit pentru asta. Imbina utilul cu placutul si alege varianta cea mai potrivita cu firea si cu aptitudinile tale.

1. Lucreaza ca Au-Pair

Un astfel de job este, de regula, adresat persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani si ofera posibilitatea de a locui la o familie in strainatate si de a-ti castiga banii de buzunar din ingrijirea copiilor gazdelor. In plus, este un post auxiliar, asa ca iti ramane suficient timp pentru vizitat imprejurimile.

2. Inscrie-te intr-un program de Summer Camps in Statele Unite

Vei avea ocazia sa calatoresti prin SUA din veniturile proprii, pentru ca sunt numeroase astfel de programe care ofera job-uri sezoniere in State. O astfel de initiativa accesibila din Romania o au cei de la Work and Travel, informeaza-te privind conditiile de recrutare si nu ezita sa incerci. La urma urmei, cine nu isi doreste sa simta pe propria piele soarele californian?

3. Angajeaza-te pe un post de ghid de calatorie

Vei avea ocazia sa cunosti indeaproape cultura locurilor pe care le vizitezi si totodata sa castigi banii necesari subzistentei. Mai mult de-atat, acest job nu te lasa sa ratezi nici un obiectiv turistic important.

4. Inscrie-te intr-o comunitate de couchsurfing

Daca vrei sa calatoresti si sa ai un loc de dormit asigurat, nu fugi de aceasta oportunitate. Site-urile de couchsurfing conecteaza oameni din intreaga lume, care ofera cazare in schimbul unui retur al vizitei. Multiculturalizarea nu este insa singurul avantaj al acestora, asa ca nu exclude posibilitatea de a-ti face prieteni noi.

Tie unde ti-ar placea sa calatoresti si cat de mult iti doresti acest lucru? Esti dispus sa faci eforturi in acest sens, pentru a-ti castiga si existenta in perioada vizitei?

Sursa foto: openstack.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea