Vacante

#oferte turistice filme #Brave #50 Shades of Grey #Argo # oferte turistice #lincoln #filme #pachete turistice #hotel

4 filme celebre care au inspirat crearea de pachete turistice pentru fani

Filmele pot asigura divertismentul publicului si in afara salilor de cinema. Inspirati de succesul unor productii recente, hotelierii din toata lumea au profitat de interesul publicului pentru aceste pelicule pentru a lansa pachete turistice inedite. Iata care sun productiile care au inspirat vacante ca in filme!

 

1. 50 Shades of Grey

Nici nu s-a lansat pe marile ecrane si "50 Shades of Grey" a declansat adevarate isterii in randul publicului. Inclusiv in randul turistilor asteptati in hotelul Nira Caledonia din Edinburgh-Scotia. Cu 995 de lire sterline te poti caza doua nopti in camerele hotelului, acestea avand in dotare si cutii cu jucarii erotice: bici, catuse invelite in puf si cutii de capsune invelite in ciocolata. Pentru inca 2000 de lire sterline poti sa iti inviti perechea la o baie intr-o cada de sampanie. Esti timid? Poate trailerul filmului iti va mai sugera cateva idei.

 

2. Argo

Filmul lui Ben Affleck despre operatiunea CIA de salvare a ostaticilor din Teheran in timpul crizei din 1980 a inspirat conducerea hotelului Donovan House din Washington in crearea unui pachet "Secret Agent" de servicii. Aceasta pentru ca apartamentele din Donovan House au fost folosite o perioada si ca ascunzatori de catre agentii americani chemati in Capitala. In camere gasesti cerneala invizibila, doua bilete de intrare la Muzeul International al Spionajului si un tichet de reduceri la un restaurant care serveste cocktailuri Bond. Tarifele incep de la 165 de dolari/noapte.

 

3. Lincoln

Pelicula dedicata celui de-al 16-lea presedinte american, avandu-l pe Daniel Day Lewis in rol principal, a atras atentia turistilor asupra Gettysburgului, zona de conflict dintre trupele unioniste si cele confederale din 1863. Federal Pointe Inn a profitat imediat de ocazia si a lansat un pachet turistic care include cazare in apartamentul in care a fost cazat Abraham Lincoln, turul campului de lupta si alte obiective turistice din oras. Tariful pentru o noapte de cazare este de 224 de dolari.

 

4. Brave

Si filmele de animatie au reusit sa impuna moda in turism. Brave, de exemplu, a starnit interesul cinefililor, iar agentiile de turism au vazut in asta o buna oportunitate de a oferi pachete de vacanta la pretul de 6.000 de dolari de persoana in care ajungi sa cunosti Scotia pas cu pas. Castelele, orasul Edinburgh, Inverness, Loch Ness si Insulele Lewis si Skye sunt obiectivele promovate. Pachetul include cazare, masa, transport si diverse activitati distractive.

Sursa foto: oehscience.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea