Vacante

# unde mergem #turism #flori # festival flori

4 destinatii unde poti admira florile in toata splendoarea lor in aceasta primavara

Primavara este fara doar si poate anotimpul regenerarii, aceasta fiind perioada perfecta pentru a admira florile frumos colorate, a caror mireasma te imbie la visare. Iar daca esti fascinat de aceste plante delicate, exista cateva destinatii de vacanta unde poti admira florile in toata splendoarea lor.
1. Dealurile Cotswolds (Anglia)
 


In cazul in care esti adeptul unor vacante in natura, aceste locuri merita cu siguranta incercate. Faimoase pentru frumusetea florei variate, ele te vor purta catre un loc special, unde timpul parca sta in loc. Iata patru dintre cele pe care ar fi pacat sa le ratezi!
 
Dealurile Cotswolds sunt recunoscute pentru narcisele ce infloresc aici in fiecare primavara. In plus, ai ocazia sa le vezi in toata splendoarea din martie pana in aprilie, astfel ca, daca nu ti-ai rezervat pana acum biletele de avion, inca mai ai timp sa o faci. Cu siguranta nu vei regreta, caci privelistea este de-a dreptul incredibila!
 

Foto: tumblesintowonderland.blogspot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea