Vacante

# destinatii turistice #orasul piticilor #comunitati ciudate

4 comunitati ciudate de pe fata pamantului

Lasa deoparte tot ce ai visat despre afilierea la miscari masonice, templieri si rozacrucieni. Pe glob poti gasi si alte comunitati bizare, cu reguli ciudate, carora te poti alatura. Iata mai jos cateva exemple de astfel de grupuri si locurile in care au ales sa salasluiasca.

1. Federatia Damanhur

Sursa foto: integralpermaculture.org

In ciuda rezonantei exotice, comunitatea celor care traiesc dupa regulile impuse de Oberto "Falco" Airaudi nu se afla la capatul pamantului, ci in zona Alpilor italieni. In 1975, Airaudi a strans un grup de 24 de adepti carora le-a impartasit viziunea sa si, impreuna, la adapostul unor grote subterane au dezvoltat o comunitate restransa si izolata. Cand au fost descoperiti, in anii '90, de autoritatile italiene, membrii gruparii isi dezvoltasera deja o moneda proprie, construisera un Templu al Umanitatii si infiintasera o universitate. La aceasta ora, comunitatea are peste 600 de membri si aproximativ 55.000 de adepti.

 

Sursa foto principala: galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea