Vacante

#oferta cazare # infoturism #sejur ieftin #pachete turistice #last minute #vacante ieftine

3 oferte last minute la mare pe care nu trebuie sa le ratezi

Trece vara si inca nu ai plecat in concediu? Sansa ta poarta numele de „oferte last minute”. Profita de pachete turistice la preturi reduse in cele mai celebre locatii de vacanta si relaxeaza-te la mare si la soare! Acesta este momentul oportun pentru un concediu ieftin pe litoral!

Sezonul estival isi numara zilele pana la final, astfel ca trebuie sa profitam de vremea inca buna pentru o baie in mare, la noi sau peste hotare. Operatorii din turism stiu ca exista si clienti ceva mai dezorganizati, care lasa planificarea concediului pe ultima suta, motiv pentru care au pregatit oferte last minute extrem de interesante.

Thassos – Grecia

Grecia i-a fascinat intotdeauna pe romani. Putini sunt cei care nu si-au facut macar o vacanta pe insoritele plaje ale Marilor Egee, Mediterana sau Ionica. Pe portalul oferteturism.ro am descoperit un pachet de 7 nopti de cazare la un hotel de 4 stele in insula Thassos, situat la doar 100 de metri de plaja si care costa doar 815 lei. Camerele au aer conditionat, dar si cate o chicineta asa incat sa te poti gospodari, la o adica, si cu bani mai putini.

Antalya – Turcia

Daca te numeri, in schimb, printre cei care prefera sa aiba totul de-a gata, atunci probabil ca ti-ar face mai degraba cu ochiul o oferta all inclusive. 7 nopti intr-un hotel de 5 stele aflat pe malul marii, in Antalya, Turcia, costa 1.932 de lei. In pret e inclusa cazarea, cu toate mesele, dar si biletul de avion, fiind asigurat in acelasi timp si transferul de la aeroport la hotel. Practic, platesti si ai totul asigurat.

Costa Brava, Spania

In cazul in care Grecia si Turcia ti se par destinatii destul de banale, atunci ai putea alege insoritele coaste ale Cataloniei. Luna aceasta beneficiezi de oferte speciale la pachetele turistice achizitionate in regim last minute. 7 nopti de cazare cu pensiune completa si transport asigurat costa 3.180 de lei. Costa Brava vine insa cu avantajul unui loc unic, cu plaje inconjurate de vegetatie mediteraneana, golfulete ascunse de paduri de pin, parcuri si gradini botanice care adaspostesc plante tropicale, astfel ca te vei bucura de o vacanta de neuitat.

Pentru a beneficia in orice clipa de cele mai bune oferte, descarca aplicatia oferteturism.ro disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS si vei avea acces la pachete turistice la cele mai bune preturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea