Vacante

#paduri cu licurici #noua zeenlanda #pestera luminoasa #plaja bioluminiscenta #plaja maldive #locuri uimitoare #taiwan #destinatii de vacanta #oferte vacanta

3 locuri ce par desprinse din filmele SF! Trebuie sa le vizitezi cel putin o data in viata!

Plaje cu apa fosforescenta, paduri impanzite de licurici si pesteri cu pereti luminati sunt doar cateva dintre elementele care se regasesc in filmele SF. Stiai insa ca sunt inspirate din lumea reala? Aceste locuri exista pe Terra si le poti vizita chiar tu! Iata trei dintre cele mai frumoase locuri de pe Terra pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata pana mori.

Plaja cu apa fosforescenta din Maldive

Sursa foto: zeenews.india.com

Maldive este un loc fermecator atat in timpul zilei, dar si dupa lasarea intunericului. Plaja Vaadhoo din Maldive este impanzite de fitoplancton bioluminiscent, care dupa lasarea intunericului transforma apa intr-un cer impanzit de stele luminoase. Noaptea, organismele reactioneaza la schimbarile de presiune si aciditate emitand lumina.

Oferte de cazare pentru toate buzunarele poti gasi pe oferteturism.ro.

Sursa foto principala: amakebelieveworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea