Vacante

#insule salbatice #insule iyolate #destinatii de vacanta #insule

3 insule izolate, pe care sa le vizitezi cel putin o data in viata

Adori pisajele idilice, slabatice, neatinse inca de mana dezvoltatorilor, atunci trebuie sa vizitezi aceste trei insule izolate. Aici natura si-a urmat cursul, iar insulele sunt impanzite de paduri si vietuitoare salbatice. Sunt destinatii perfecte pentru iubitorii de sporturi acvatice dar si pentru cei carora le plac aventurile.

Insulele Con Dao

Sursa foto: sixsenses.com

Nu departe de Vietnam, se afla insulele Con Dao. Pe vremuri, aici se adapostea o colonie de detinuti din Indochina. In prezent, cele 16 insule fac parte din Parcul National Con Dao, un adevarat paradis verde, unde turistii pot admira numeroase specii de vaci de mare, delfini, testoase si tot aici se afla recifuri de corali spectaculoase.

Aceasta este destinatia perfecta pentru pasionatii de aventura. Cei care iti doresc o destinatie de vacanta linistita, dar in care sa se poata bucura de sporturi extreme, vor gasi aici numeroase golfuri cu stanci perfecte pentru drumetii si catarat, dar si plaje intinse si pustii.

Sursa foto principala: traveltourismblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea