Vacante

#hoteluri inedite #ursi #roboti #rechini #destinatii de vacanta #lei #hotel

3 hoteluri cum nu ai mai vazut! Ai avea curaj sa dormi printre lei, ursi, rechini sau roboti?

Se apropie sezonul vacantelor si cauti deja locul perefect pentru odihna? Dar ce faci daca te-ai saturat de aceleasi hoteluri aglomerate, cu piscine si restaurante prea luxoase sau de orasele pline ochi de turisti. Iata 3 hoteluri incarcate de adrenalina unde rezervarea se face cu multe luni inainte.

Jamala Wildlife Lodge, Australia

Jamala Wildlife Lodge este un hotel nou-nout, unic in lume, unde te pozi caza in mijlocul animalelor salbatice, fara sa-ti pui viata in pericol. Hotelul a fost construit in Canberra, Australia, intr-o gradina zoologica.

Arhitectii au proiectat camerele cu geamuri generoase de sticla prin care poti vedea absolut tot ceea ce se intampla in habitatul fiarelor. Chiar si in timpul unei bai relaxante cu spuma sau in timpul pranzului este posibil ca un urs sau o girafa sa te priveasca nestingheriti. Mai mult, o sticla groasa inlocuieste tavanul, in loc de acoperis fiind amplasat un bazin plin de rechini.

Aceste camere din hotelul australian Jamala Widlife Lodge l-au facut imediat celebru in lume. Pentru o noapte de cazare, turistii platesc inte 400 si 1.500 de franci australieni, dar rezervarile trebuie facute cu cateva luni inainte intrucat este foarte greu sa gasesti o camera libera.

Sursa foto: pre-tend.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea