Vacante

# destinatii turistice #emiratele arabe #cambodgia #destinatii de vacanta #peru #vacanta

3 destinatii uimitoare pe care trebuie sa le vezi pana mori

In intreaga lume exista obiective tursitice mai mult sau mai putin cunoscute de lumea larga. Iata trei dintre destinatiile cunoscute la nivel global, pe care si tu trebuie sa le vizitezi in aceasta viata! Sunt cu adevarat impresionante si nu vei regreta nicio clipa alegerea facuta!

1. Machu Picchu, Peru

Sursa foto: lonelyplanet.com

Machu Picchu se afla in regiunea Cusco din Peru. Ruinele incase dateaza din secolul al XV-lea si au fost redescoperite in 1911 de catre arheologul Hiram Bingham. Machu Picchu este unul dintre cele mai frumoase si enigmatice locuri stravechi din lume, situl fiind localizat in inima unui lant muntos si domina valea raului Urubamba.

In Machu Picchu exista aproximativ 200 de cladiri construite de mayasi, majoritatea avand un singur etaj. Privelistile sunt uimitoare, iar locul are o importanta incarcatura istorica, ce atrage anual milioane de turisti. Si tu trebuie sa vizitezi Machu Picchu cel putin o data in viata!

Daca te-ai hotarat sa vizitezi Peru, cauta cele mai bune oferte de vacanta pe oferteturism.ro.

Sursa foto: maxisciences.com

Sursa foto principala: thousandwonders.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea