Vacante

#porto #destinatii de vacanta #mallorca #croatia #vacanta #vacanta de vara

3 destinatii perfecte pentru vacanta de vara

Au mai ramas cateva luni pana la venirea verii, asadar este momentul ideal sa-ti faci planuri de vacanta. Iata trei destinatii de vacanta, ideale pentru aceasta vara.

Mallorca

Sursa foto: blog.veltravel.ro

Mallorca face parte din Insulele Baleare si se afla in bazinul Marii Mediterane. Este o destinatie de vacanta atragatoare, in special pentru cei dornici de o vacanta la plaja dar si pentru cei care adora sporturile acvatice. Playa de Palma este una dintre cele mai apreciate statiuni. Aici, turistii pot practica sporturi acvatice si se pot bucura de o vacanta activa. Statiunea este impanzita de puburi si cluburi in care turistii se pot distra in voie. Nu este insa o destinatie ideala pentru cei care vor sa se bucure de liniste sau pentru familiile cu copii. Acestia din urma se pot indrepa catre statiunea Santa Posa. Aici, turistii pot gasi numeroase hoteluri cu facilitati pentru familii. Apele golfului sunt linistite, ideale pentru inot si sporturi de apa si totodata aici se afla un punct de plecare pentru vasele de croaziera care ofera diverse tururi pe insula.

Sursa foto principala: amaryllistour.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea