Vacante

#destinatii #destinatii de vacanta #city-break #europa #vacanta

3 destinatii ieftine pentru un City Break in luna august

August este luna perfecta pentru un City Break! Si unde te poti distra mai bine decat in cele mai frumoase orase ale Europei. Iata trei destinatii perfecte pentru un City Break in luna august!

Londra

Sursa foto: pixabay.com

Londra, capitala Marii Britanii, este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit, si unul dintre cele mai importante orase ale lumii. Este un oras minunat pe care este musai sa-l vizitezi cel putin o data in viata. Daca tot ajungi aici, trebuie sa faci o vizita la Palatul Buckingham, in care locuiesc Printul Charles si printesa Kate, alaturi de cei doi fii ai lor dar si Regina Elisabeta a II a si Ducele de Edimburg.

Un alt obiectiv turistic important este Big Ben, denumit si Turnul Elisabeth. Este de preferat sa il vezi si pe timp de noapte, cand este scaldat in lumini ce ii dau o noua infatisare.

Celebrul Pod Tower Bridge trebuie sa se afle si el pe lista ta de prioritati. Este unul dintre cele mai importante simboluri ale Londrei. In plus turnurile acestuia pot fi vizitate, aici existand numeroase expozitii importante.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea