Vacante

#destinatii insorite #vacanta martie #martie 2017 #Insulele Canare #destinatii de vacanta #florida #las vegas #vacanta

3 destinatii de vacanta insorite, perfecte pentru luna martie

Odata cu primele raze de soare, iti zboara deja gandul la vacanta de vara? De ce sa mai astepti insa atat de mult? Iata trei destinatii de vacanta, insorite, ce te asteapta inca de pe acum sa le vizitezi.

Insulele Canare

Sursa foto: pixabay.com

Mai aproape de Romania, se afla Insulele Canare. Aici temperaturile depasesc 25 de grade Celsius in luna martie, fiind perioada perfecta pentru plaja, cand soarele nu este foarte puternic, iar apa nu este rece. In plus, ai o multime de locuri superbe pe care le poti vizita, asadar nu ai cum sa te plictisesti.

Las Vegas

 

Sursa foto: pixabay.com

Iti place viata de noapte? Atunci Las Vegas este destinatia perfecta pentru tine. In acest oras imens, viata incepe la lasarea inturnericului. Sute de cluburi, baruri, puburi si cazinouri te asteapta sa le treci pragul si sa te distrezi pana in zori. In plus, in timpul zilei te poti relaxa pe marginea piscinelor luxoase si poti savura unele dintre cele mai bune cocktailuri.

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea