De prin lume adunate

#martisor #cadouri #martie #targuri #8 martie #martisoare

Targuri de 8 Martie in Bucuresti

Daca inca nu ai cumparat cadouri de 8 Martie pentru persoanele dragi din viata ta, mai ai o sansa in acest weekend. In Bucuresti au loc numeroase targuri unde vei gasi cadoul potrivit. Bijuterii handmade, din argint sau cu pietre swarowski, obiecte de decor, bijuterii, accesorii sau dulciuri sunt doar cateva dintre cadourile pe care le poti oferi de 8 Martie.
 

Dress to Impress la Margo Lounge
 

Haine vintage , in buline, prezentari de moda, sedinte de machiaj, macarons si sampanie, iata cateva dintre ingredientele targului Dress to Impress Vintage, Handmade & Designer. Hainele pe care o purtam reprezinta un procent semnificativ din imaginea noastra. Daca adaugam putin condiment prin accesorii si mai ales prin buna dispozitie, succesul este garantat. Piese de vestimentatie vintage si handmade, dar si creatii ale catorva designeri debutanti isi dau rendez-vous in cadrul Dress to Impress.

Daca vrei sa afli detalii direct de la specialisti, atunci nu trebuie sa ratezi acest targ. Ce se purta candva si ce se poarta acum, croieli, culori, texturi, fiecare element are o poveste de spus. Cu ce sa te imbraci la birou, la o cina sau la un party iti vor spune expozantii de la Dress to Impress, ajutandu-te sa alegi cea mai potrivita tinuta. Sedintele gratuite de machiaj si prezentarile de moda vor completa desfasurarea targului.

Printre cei care si-au expus deja creatiile la Dress to Impress se numara: Italian Vintage, Vintagecapella, Whatisvintage, Republic of Tutu, laSHotron, Dacapo, Evintage, Modamania, Queen of Hearts , Minelli Boutique, eVintage.ro, What is vintage, Lust of creation, Living la vie en rose, Haine-vintage, Antante, Gabriela Urda, Iuliana Rosca.

La acest targ vei gasi tinute vintage, rochii, fuste, pantaloni, palarii, bluze, bijuterii, accesorii pentru par, curele, pantofi, creatii ale designerilor debutanti si accesorii handmade.

Targul are loc la Margo Lounge, in zilele de 5 si 6 martie, intre orele 12.00 - 19.00.
 

Choco Fest la Baneasca Shopping Center
 

O alternativa sanatoasa la dulciurile comune de pe piata, Choco Fest este cu adevarat o sarbatoare a gustului dulce, prilej cu care se strang expozanti care ne ofera un dulce delicios. La targ se reunesc producatori si importatori de ciocolata, produse de cofetarie si patiserie, bomboane, produse apicole si prajituri de casa.

La Choco Fest vei gasi delicatese facute din ingrediente naturale si prajituri ca la bunica, alaturi de baclava cu nuca, dar si cu visine si ciocolata. La targ vei mai gasi si specialitati unguresti si turcesti, bomboane, pricomigdale , jeleuri, caramele si diverse sortimentele de miere. Nu lipsesc nici dulciurile dietetice, pentru cei care ocolesc zaharul. Targul are loc la Baneasa Shopping Center, in perioada 4 - 6 martie.
 

Spring’s Sunny Days la Sun Plaza Shopping Center
 

Pana pe 8 martie, la Sun Plaza Shopping Center are loc  targul Spring's Sunny Days. Vizitatorii au alternativa de a-si face cumparaturile de 8 martie intr-un mod cat mai eficient.

La targ vei gasi martisoare clasice sau handmade, bijuterii handmade sau din sticla, din argint, cu pietre pretioase si semipretioase, perle sau cristale swarowski, aranjamente florale, felicitari de 1 martie, decoratiuni si accesorii pentru 1 martie.

Tot aici vei mai gasi si jucarii din plus , cadouri personalizate pentru 8 martie, cosmetice naturale, dulciuri si multe alte cadouri interesante pentru doamne si domnisoare.
 

Handmade Spring Expo la Afi Palace Cotroceni
 

Pana pe 11 martie la AFI Palace Cotroceni are loc targul de primavara Handmade Spring Expo. Targul promoveaza produsele artizanale si handmade, valorificand riturile si traditiile romanesti din aceasta perioada de inceput de primavara. La targ vei cagi cadouri potrivite pentru sarbatorile primaverii: Dragobete, Martisor si 8 Martie.

Peste 30 de expozanti te asteapta cu o gama variata de articole lucrate manual, precum si martisoare originale, menite sa aduca primavara in sufletul dumneavoastra. Intrarea la targ este libera.
 

Festivalul Primaverii la Sala Dalles
 

Galeria Dalles organizeaza pana pe 8 martie, de Ziua Femeii, targul cu cadouri de primavara. Aici vei gasi mii de idei de cadouri. Toate aceste cadouri pot fi gasite in cadrul Festivalului Primaverii.

La targ vei mai gasi si party games, gravura si felicitari 3D, decoratiuni interioare si de gradina, haine si accesorii, cosmetice, flori si bijuterii, daruri dulci sau muzicale, carti, jocuri de dormitor, martisoare si multe alte surprize. Intrarea la targ este libera.
 

Targ de Martisor la Muzeul National de Geologie
 

Institutul Geologic al Romaniei te invita la Targul de Martisor. Targul este o expozitie cu vanzare de bijuterii din pietre pretioase si semipretioase ce are loc la Muzeul National de Geologie. Targul se desfasoara pana pe 8 martie.

Expozitia poate fi vizitata in intervalul orar 10.00 -19.00. Pretul unui bilet este de 8 lei pentru adulti si 4 lei pentru copii, studenti si pensionari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea